noua Honda Civic 2017

Iată prețurile noii generații Honda Civic, valabile în România

Honda Civic 2017 - preturi Romania
Noua generație Honda Civic poate fi comandată de-acum și în România, prețul de start pentru modelul hatchback 5D fiind de 18.500 de euro, TVA inclus - în versiunea 1.0 VTEC Turbo, cutie de viteze manuală și nivel de echipare Comfort Navi.

VIDEO - știați cum se asamblează noua Honda Civic?

Honda Civic 2017 - campanie video
Japonezii de la Honda au demarat o originală campanie de promovare a noului Civic, fiind puse în lumină principalele noutăți pe care le aduce compacta ajunsă acum la cea de-a zecea generație prin intermediul unei armate de roboți care mai de care mai ciudat ce lucrează cu dăruire la asamblarea mașinilor. Enjoy!

Noua Honda Civic va ajunge în curând în showroom-urile din Europa - Galerie foto

Honda Civic - a zecea generatie
Honda se pregătește să livreze în Europa primele exemplare din cea de-a zecea generație a legendarului Civic. Produs în fabrica britanică din Swindon și exportat de aici la nivel global, noul Civic se vrea a fi una dintre cele mai bune compacte din segmentul său, urmând a fi oferită pentru început în două versiuni de motorizare pe benzină turbo, ambele complet noi - 1.0 și 1.5 VTEC TURBO. Ulterior va fi adăugată în configurator și varianta diesel 1.6 i-DTEC.

Noul Civic va juca un rol cheie în revigorarea vânzărilor Honda din Europa

Noua Honda Civic 2017
Honda își pune mari speranțe în noua generație Civic, modelul compact prezentat anul acesta având greaua misiune de a revigora vânzările japonezilor în Europa. Acest lucru se vede chiar de anul acesta, 2016 marcând o creștere de 25 de procente a livrărilor de mașini noi, pe vechiul continent.

Honda a dezvăluit oficial cea de-a 10-a generație Civic. Iată toate imaginile și detaliile

Noua Honda Civic 2017
Honda a dezvăluit toate detaliile și imaginile celei de-a zecea generații Civic hatchback, model ce va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Paris. Noul model va fi lansat întâi în SUA, urmând ca europenii să-l poată găsi în showroomuri începând cu primăvara lui 2017.

Noua Honda Civic hatchback va avea premiera mondială la Paris

Honda Civic hatchback 2017 - a 10a generatie
După cum era de așteptat, Honda a anunțat faptul că cea de-a zecea generație Civic hatchback va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Paris. Primele imagini ale noului model ne-au fost prezentate luna trecută.

Honda a publicat primele imagini oficiale ale noii generații Civic hatchback

Honda Civic hatchback 2017
Honda a publicat primele imagini oficiale ce înfățișează cea de-a 10-a generație Civic hatchback. Noul model va fi lansat întâi pe piața din SUA, primele exemplare fiind deja livrate de pe liniile de asamblare ale fabricii britanice din Swindon.

Acesta este prototipul Civic hatchback - studiu ce prefigurează viitoarea generație a compactei Honda

Honda Civic Hatchback Prototype
Honda a dat jos husa de pe prototipul Civic hatchback - studiu ce prefigurează cea de-a 10-a generație a compactei japoneze. Noul model de serie va fi lansat în Europa în 2017 și va fi construit în Anglia.

Honda va prezenta la Geneva conceptul Civic Hatchback Prototype

Honda Civic Hatchback Prototype
Honda va prezenta la Salonul Auto de la Geneva conceptul Civic Hatchback Prototype - un concept ce  previzualizează designul exterior al viitoarei generații Civic Hatchback, programată pentru lansare la începutul lui 2017.
Subscribe to RSS - noua Honda Civic 2017