noul Hyundai i30 N

VIDEO - noul Hyundai i30 N este promovat intens în Europa

Hyundai i30 N - video
Hyundai a demarat campaniile de promovare pentru noul i30 N, primul hot hatch din portofoliul sud-coreenilor bucurându-se deja de un succes enorm pe piața din Europa.

Toate exemplarele Hyundai i30 N First Edition au fost comandate în mai puțin de 48 de ore

Hyundai i30 N First Edition
Hyundai a anunțat cu mândrie faptul că toate cele 100 de exemplare i30 N First Edition s-au vândut în mai puțin de două zile. Ediția specială, ce a marcat practic lansarea pe piață a primului hot hatch Hyundai, a fost disponibilă în exclusivitate pe piața din Germania.

Hyundai a dezvăluit oficial noul i30 N. Iată de ce este capabil primul hot hatch sud-coreean

Noul Hyundai i30 N
Hyundai a dezvăluit astăzi mult așteptatul i30 N - primul model sportiv dintr-o familie pe care sud-coreenii o vor mări în anii următori. Cu un design evident axat pe sportivitate și performanțe ce rivalizează modelele similare germane sau franțuzești, noul Hyundai i30 N se vrea a fi un hot hatch veritabil capabil să livreze senzații pe măsură.

Mult așteptatul Hyundai i30 N va fi propulsat de un motor de 275 de CP

Hyundai i30 N
Noul Hyundai i30 N va avea sub capotă un motor capabil să producă 275 de CP, dacă dăm crezare informațiilor venite din partea jurnaliștilor australieni de la Motoring.

Primul hot hatch Hyundai este prefigurat la Paris de conceptul RN30

Hyundai RN30 Concept
Hyundai a dezvăluit toate imaginile și detaliile conceptului RN30, mașină ce prefigurează primul model de serie ce va fi produs sub umbrela Diviziei N și care va avea la bază noua generație i30. Beneficiind de tracțiune integrală și un motor ce produce 380 de CP, conceptul RN30 anunță încă de pe acum un i30 N senzațional.

Hyundai va aduce la Paris conceptul RN30, studiu ce prefigurează primul model de serie produs de divizia N

Hyundai N Concept RN30
Hyundai va veni la Salonul Auto de la Paris cu conceptul RN30, studiu ce prefigurează primul model din noua familie sportivă N și care va avea la bază noua generație i30, prezentată la rândul ei în premieră la Mondialul Auto.

VIDEO - noul Hyundai i30 N ne demonstrează capabilitățile dinamice

Hyundai i30 N - video
Hyundai continuă să ne capteze atenția asupra viitoarelor sale mașini constuite de divizia N, fiindu-ne prezentat de această dată un filmuleț ce pune în evidență manevrabilitatea pe viraje ale lui i30 N, primul model ce va fi lansat în această gamă.

VIDEO - iată cum sună motorul și evacuarea Hyundai N

Hyundai i30 N
Coreenii de la Hyundai lucrează din plin la proiectul diviziei N care va reuni sub umbrela sa o serie de modele cu valențe sportive mai mult decât evidente. Primul astfel de model va fi i30 N, mașină ce va fi lansată la sfârșitul acetui an, după toate probabilitățile.
Subscribe to RSS - noul Hyundai i30 N