noul Mercedes-Benz G-Class

Mercedes-Benz a dezvăluit noua generație G-Class

Noul Mercedes-Benz 2018
Noul Mercedes-Benz G-Class a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Detroit, "ofițer de ceremonii" la dezvăluirea sa fiind chiar mai marele Daimler, Dieter Zetsche. Cu un design ce păstrează elementele definitorii ale predecesorilor săi, dar cu schimbări tehnologice importante, noul G-Class va fi lansat pe piață în luna iunie a acestui an.

Mercedes-Benz a dezvăluit interiorul noului G-Class

Mercedes-Benz G-Class 2018 - interior
Mercedes-Benz a prezentat primele imagini oficiale cu interiorul noului G-Class, legendarul SUV german urmând a fi dezvăluit în premieră mondială, într-o nouă generație, în luna ianuarie 2018 cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

Legendarul G-Class va primi o versiune G 65 AMG 4x42 Cabriolet

Noul Mercedes-Benz G 65 AMG 4x42 Cabriolet
Mercedes-Benz a publicat pe rețelele de socializare un teaser misterior ce ne înfățișează un nou model G-Class, textul ce însoțește fotografia făcând referire la impresionantul G 63 AMG 6x6. Primele indicii ne duc cu gândul la G 65 AMG 4x42 Cabriolet.

Record de producție pentru "legenda" G-Class - 20.000 de unități asamblate într-un singur an

Mercedes-Benz G-Class - 20.000 unitati anual
Nu mai puțin de 20.000 de exemplare Mercedes-Benz G-Class au fost asamblate anul acesta în fabrica Magna Steyr din Graz, Austria, fiind pentru prima dată în istoria legendarului SUV când se atinge un astfel de prag de producție într-un singur an.

VIDEO - o plimbare cu noul Mercedes-AMG G 63 Edition 463

Mercedes-AMG G 63 Edition 463 - Video
Weekendul stă să înceapă, așa că nu ar strica o călătorie cu un Mercedes-AMG G 63 Edition 463. Motor V8 biturbo de 5.5 litri, 571 CP, 760 Nm cuplu maxim. 0-100 km/h în 5.4 secunde.

Mercedes-Benz a prezentat faceliftul "legendei" G-Class

Noul Mercedes-Benz G-Class 2015
Mercedes-Benz a operat un facelift "legendei" G-Class, cea mai serioasă maşină de teren produsă vreodată de constructorul german. Astfel, noul G-Class are parte de motoare revizuite, suspensii modificate în setup, precum şi exteriorul şi interiorul modificate stilistic. La toate acestea se adaugă o ediţie specială AMG.
Subscribe to RSS - noul Mercedes-Benz G-Class