noul MINI Clubman

VIDEO - noul MINI Clubman și performantul său sistem audio Harman/Kardon

MINI Clubman - Harman/Kardon
MINI Clubman a devenit, prin noua sa generație, o compactă premium ce poate juca fără probleme împotriva unor nume precum A-Class sau A3 Sportback. Printre punctele sale forte se numără și performantul sistem audio furnizat de Harman/Kardon, despre care britanicii ne vorbesc în acest scurt video.

MINI a depășit pragul de trei milioane de mașini asamblate în fabrica din Oxford

MINI Oxford - 3 milioane de masini
Britanicii de la MINI au marcat astăzi o piatră de hotar importantă pentru istoria fabricii din Oxford - trei milioane de mașini asamblate din 2001 și până astăzi. Modelul aniversar este un Clubman, în versiunea sa sportivă John Cooper Works.

MINI Clubman a primit și versiunea John Cooper Works

MINI John Cooper Works Clubman
Noul MINI Clubman a primit și versiunea John Cooper Works, modelul în patru uși produs de britanici marcând în același timp și o premieră - cel mai puternic motor din portofoliu combinat în standard cu sistemul de tracțiune integrală ALL4.

Noul MINI Clubman a primit și versiunea ALL4

Noul MINI Clubman ALL4
Lansat în vara anului trecut, noul MINI Clubman poate fi comandat din această primăvară și cu tracțiune integrală ALL4. Pentru moment ALL4 nu poate fi configurată decât pe versiunile de motorizare Cooper S (192 CP) și Cooper SD (190 CP).

Test Drive MINI Clubman Cooper D

După ce BMW a cumpărat MINI și a lansat în 2001 primul model “reinventat” și după ce ușor ușor celebra marcă britanică  și-a recâștigat fanii și prin performanțe și calitate, nu numai prin originalitate, dar și printr-o gamă din ce în ce mai largă de modele iată că a sosit momentul unei schimbări de strategie, anunțată de oficialii gigantului cu sediul în Munchen în vara acestui an. Astfel, viitorul MINI se va baza pe cinci modele principale – MINI în 3 uși, MINI în cinci uși, MINI Cabriolet, MINI Countryman și MINI Clubman. Noul MINI Clubman este și subiectul review-ului nostru de astăzi, mașina de test fiind versiunea Cooper D, motorizată de un turbo-diesel de 2.0 litri ce produce 150 CP.

Noul MINI Clubman - de la 24.924 de euro, în România

Noul MINI Clubman - preturi Romania
Importatorul MINI în România a comunicat prețul noului Clubman, model lansat în iunie anul acesta și care va avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Astfel, cel mai ieftin MINI Clubman costă 24.924 euro, TVA inclus, în versiunea Cooper cu motor pe benzină în trei cilindri, de 1.5 litri și 136 CP.

MINI va avea parte de o nouă strategie de brand

MINI - o noua strategie de produs si de brand
BMW Group îşi realiniază strategia de produs şi brand în ceea ce priveşte marca MINI. La premiera mondială a noului MINI Clubman care a avut loc în Berlin, Peter Schwarzenbauer, membru al Consiliului de Administraţie BMW AG, responsabil pentru MINI, Rolls-Royce, BMW Motorrad şi After Sales, a explicat cum intenţionează să dezvolte marca.

Noul MINI Clubman a fost prezentat - iată toate detaliile

Noul MINI Clubman
MINI continuă procesul schimbării generaţiilor prin prezentarea de astăzi a noului Clubman, model ce se doreşte un concept aparte, prin reinterpretarea ideii de maşină shooting brake compactă.
Subscribe to RSS - noul MINI Clubman