BMW Connected

Aplicația BMW Connected ar putea înlocui în scurt timp cheile clasice oferite la cumpărarea unei mașini cu sigla alb-albastră

BMW Connected - acces remote la masina
BMW ar putea renunța în viitorul nu foarte îndepărtat la a mai oferi chei fizice de acces pentru mașinile sale, posibilitatea utilizării unei aplicații de mobil în acest scop deja o chestiune de timp până la a fi implementată "by default".

VIDEO - sistemul BMW Connected+ explicat pe înțelesul tuturor

BMW Connected+ - video
Sistemul de infotainment BMW Connected a primit, în cea mai recentă generație a sa, indicativul "+". Haideți să vedem așadar care sunt plusurile aduse de BMW Connected+, explicate pe înțelesul tuturor.

BMW va prezenta la CES 2017 așa numitul concept HoloActive Touch

BMW HoloActive Touch
BMW va prezenta la ediția 2017 a Consumer Electronics Show (CES) un concept revoluționar de control al funcțiilor unei mașini, materializat prin așa numitul sistem HoloActive Touch.

VIDEO - noua generație BMW Seria 5 își prezintă "armele" hi-tech

Noul BMW Seria 5 - Remote View 3D
BMW a început deja campania de teasere pentru noul Seria 5, fiindu-ne prezentată astăzi tehnologia Remote 3D View, integrată în aplicația BMW Connected și care va fi doar unul dintre punctele de atracție cu care ne va uimi noua generație a sedanului de clasă mare bavarez.
Subscribe to RSS - BMW Connected