Mlada Boleslav

SKODA a început să producă noul KAROQ și în fabrica de la Mlada Boleslav

SKODA KAROQ - fabricat la Mlada Boleslav
SKODA a început să producă noul KAROQ și în fabrica sa de la Mlada Boleslav, după ce anul trecut SUV-ul de clasă compactă intrase în producția de serie în uzina de la Kvasiny. 

SKODA a depășit pragul de 10.000.000 de cutii de viteze produse

SKODA - 10.000.000 de cutii de viteze produse
SKODA a depășit astăzi pragul de 10 milione de cutii de viteze produse, constructorul ceh fiind unul dintre principalii funizori pentru unități de transmisie în cadrul Grupului Volkswagen. Cutiile de viteze sunt asamblate la Mlada Boleslav și la Vrchlabi începând cu anul 2000.

SKODA a produs până acum 20 de milioane de mașini, în întreaga sa istorie

SKODA - 20.000.000 de masini produse
SKODA a atins pragul de 20 de milioane de automobile produse de la însființarea firmei, privilegiul de a fi exemplarul aniversar revenindu-i noului SUV KAROQ.

SKODA a depășit pragul de 19.000.000 de mașini produse în întreaga sa istorie

SKODA - 19.000.000 de masini produse
SKODA a depășit astăzi un nou prag de producție impresionant - 19.000.000 de automobile asamblate în întreaga sa istorie. Modelul aniversar este o Fabia de nouă generație, vopsită în Moon-White și care va fi livrată unui client din Republica Cehă.

SKODA a produs 7.000.000 de cutii de viteze, la Mlada Boleslav

SKODA - 7 milioane de cutii de viteze Mlada Boleslav
SKODA a marcat la sfârșitul săptămânii trecute 7 milioane de cutii de viteze produse în fabrica sa din Mlada Boleslav, în decursul a 15 ani de la startul producției. Aproape 700 de muncitori sunt angajați pe liniile de producție pentru cutii de viteze, la Mlada Boleslav.

SKODA va moderniza în această vară fabricile sale din Cehia

SKODA - fabrica Mlada Boleslav
SKODA are de gând să utilizeze la maximum perioada de concedii de la începutul lunii august, pentru a moderniza fabricile sale din Cehia. Astfel, uzinele din Mlada Boleslav, Kvasiny şi Vrchlabi vor primi noi facilităţi de producţie.

SKODA a produs jumătate de milion de modele Rapid

SKODA Rapid - 500.000 de exemplare
SKODA a marcat astăzi jumătate de milion de exemplare Rapid produse, valoare ce face din maşina cehească lansată în 2012 al doilea cel mai bine vândut model din portofoliul actual SKODA. Maşina aniversară este o SKODA Rapid Spaceback, ieşită de pe liniile de asamblare ale fabricii din Mlada Boleslav.

SKODA a mărit capacitatea de producţie la Mlada Boleslav

Noua SKODA Fabia 2015 - fabrica
SKODA a mărit ritmul de producţie a noilor Fabia şi Rapid Spaceback în fabrica sa din Mlada Boleslav, ca urmare a cererilor peste aşteptări din partea clienţilor.
Subscribe to RSS - Mlada Boleslav