noua Fabia

SKODA anunţă noi cifre de vânzări record, pentru luna mai 2015

Portofoliul de masini SKODA 2016
SKODA a anunţat cifrele de vânzări pentru mai 2015, valorile comunicate  făcând din luna lui florar cel mai bun Mai din istoria de 120 de ani a firmei ceheşti. Astfel, SKODA a vândut în întreaga lume 92.500 de automobile, cu 1.5% mai multe decât în aceeaşi lună din 2014.

SKODA a mărit capacitatea de producţie la Mlada Boleslav

Noua SKODA Fabia 2015 - fabrica
SKODA a mărit ritmul de producţie a noilor Fabia şi Rapid Spaceback în fabrica sa din Mlada Boleslav, ca urmare a cererilor peste aşteptări din partea clienţilor.

Noua SKODA Fabia - preţurile pentru România

Noua SKODA Fabia 2014 - preturi Romania
SKODA România a anunţat preţurile noii Fabia valabile în ţara noastră. Pentru moment se poate configura doar varianta hatchback, preţul celei mai ieftine versiuni fiind de 10.420 de euro, TVA inclus - varianta Active 1.0 MPI 60 CP.

SKODA a anunţat vânzări record pentru anul 2014

Vanzarile SKODA 2014
Constructorul ceh de automobile SKODA preconizează comercializarea a peste un milion de autovehicule în anul 2014, fapt susţinut de cifrele concrete de vânzări din perioana ianuarie - noiembrie 2014: 955.300 de unităţi vândute. Cifra care o depăşeşte deja pe cea a întregului an 2013 cu 34.500 de exemplare.

Euro NCAP a realizat o nouă serie de teste

BMW Seria 2 Active Tourer - 5 stele Euro NCAP
Organizaţia Euro NCAP a publicat rezultate celui mai recent set de teste efectuat, "premianţii" seriei fiind noile BMW Seria 2 Active Tourer, SKODA Fabia, Nissan Pulsar, dar şi Tesla Model S. Renault Megane a fost retestat, obţinând de data aceasta patru stele în timp ce Suzuki Celerio a strâns doar trei stele.

SKODA a dezvăluit noua Fabia

Noua SKODA Fabia - 2014
​SKODA a dezvăluit astăzi noua Fabia, ocazie cu care designerul şef al mărcii cehe, Jozef Kaban, ne dezvăluie ideile ce au dus la forma finală a noii generaţii.

Noua SKODA Fabia - teaser ce prezintă farurile

Noua SKODA Fabia 2014 - faruri
SKODA a publicat două fotografii ce ne dezvăluie farurile noii Fabia, model al cîrei nouă generaţie va fi lansată luna aceasta.

Noua SKODA Fabia - detalii legate de motorizări

Noua SKODA Fabia - motorizari
În aşteptarea prezentării oficiale a noii SKODA Fabia cehii au publicat astăzi detaliile ce ţin de motorizările noii generaţii. Astfel, noua SKODA Fabia va beneficia de un portofoliu de propulsoare ce respectă normele de poluare EURO 6 şi care vor veni în standard cu sistemul Start/Stop şi cu cel pentru recuperarea energiei cinetice la frânare. Clienţii vor putea alege ca opţiune cutia automată DSG.
Subscribe to RSS - noua Fabia