noul KAROQ

SKODA a început să producă noul KAROQ și în fabrica de la Mlada Boleslav

SKODA KAROQ - fabricat la Mlada Boleslav
SKODA a început să producă noul KAROQ și în fabrica sa de la Mlada Boleslav, după ce anul trecut SUV-ul de clasă compactă intrase în producția de serie în uzina de la Kvasiny. 

SKODA KAROQ poate fi comandată și în România. Prețul de start - 19.860 de EURO

SKODA KAROQ - preturi Romania
Noua SKODA KAROQ poate fi comandat începând de astăzi și în România, SUV-ul cehesc având un preț de pornire de 19.860 de EURO, TVA inclus, în versiunea 1.0 TSI 4x2 Ambition.

VIDEO - iată, pe scurt, principalele atu-uri ale noii SKODA KAROQ

SKODA KAROQ - video
Nu va mai trece mult timp până când noul KAROQ va fi introdus și în configuratorul SKODA din România, așa că haideți să vedem cam care sunt detaliile esențiale ale SUV-ului cehesc.

SKODA KAROQ oferă în premieră un display ce înlocuiește ceasurile de bord analogice

SKODA KAROQ - bord digital
KAROQ este primul model din portofoliul SKODA ce va putea fi configurat cu ceasuri de bord digitale, tehnologia ce permite o largă paletă de configurări și personalizări urmând a putea fi văzută "la treabă" în standurile constructorului ceh din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

SKODA a început să producă noul KAROQ. Primele livrări vor avea loc abia în toamnă

SKODA KAROQ - startul productiei
SKODA a dat startul producției pentru noul KAROQ, cel de-al doilea model din noua gamă de SUV-uri a constructorului ceh fiind asamblat în uzina de la Kvasiny. Primele livrări vor avea însă loc abia în luna octombrie a acestui an.

SKODA KAROQ se va alătura anul acesta Turului Franței

SKODA KAROQ - Turul Frantei 2017
Noua SKODA KAROQ își va face debutul mâine, 1 iulie, în Turul Franței - cel mai nou SUV lansat de cehi urmând a fi mașină de asistență pentru trei echipe de-a lungul prologului ce se va desfășura în orașul german Dusseldorf.

VIDEO - noua SKODA KAROQ și originile numelui său

SKODA KAROQ - povestea numelui
SKODA a dezvăluit săptămâna trecută noul KAROQ - SUV ce împrumută o serie de "rădăcini" din îndepărtata Alaska, la fel ca și fratele său mai mare KODIAQ. Haideți să vedem cum s-a ajuns la numele noului model cehesc.

SKODA KAROQ a fost dezvăluit în această seară. Iată primele imagini și toate detaliile noului SUV

SKODA KAROQ 2017
SKODA a dezvăluit în această seară noul KAROQ - SUV compact ce se va plasa în gama cehilor sub Kodiaq, dar care va lupta tot în segmentul crossoverelor compacte. Evenimentul de lansare de la Stockholm ne-a pus în fața unui model al cărui exterior copiază fidel tendințele estetice "trasate" în ultimii doi-trei ani la SKODA de către Josef Kaban, fostul șef al departamentului de design trecut în această primăvară în curtea BMW.

Noua SKODA KAROQ ni se dezvăluie în primele imagini oficiale

SKODA KAROQ 2017
SKODA a prezentat astăzi primele imagini detaliate ale noului KAROQ, cu doar o săptămâna înainte prezentării în premieră mondială care va avea loc pe 18 mai la Stockholm.

SKODA KAROQ va fi noul SUV compact lansat anul acesta de cehi

Skoda Karoq
KAROQ va fi numele noului său SUV compact SKODA, constructorul ceh confirmând astfel oficial, pe lângă denumire, și lansarea ce va avea loc pe 18 mai la Stockholm. Noul nume are aceeași sursă de inspirație ca și cel asignat fratelui mai mare KODIAQ - limba stăveche a indigenilor Alutiiq, din Alaska.
Subscribe to RSS - noul KAROQ