noul Renault Megane 2016

Renault Megane GT a primit și o versiune diesel. Prețul acesteia este cu 2.000 de euro mai mare față de GT-ul "benzinar"

Noul Renault Megane GT dCi
Renault Megane GT a primit și o versiune diesel, modelul oferit de francezi urmând a fi propulsat de motorul 1.6 dCi ce furnizează 165 de CP și 380 de Nm cuplu maxim și este cuplat la o cutie EDC. Prețul de start, în România, pentru noul Megane GT dCi, este de 24.250 de euro, TVA inclus.

Acesta este noul Renault Megane Sedan - iată toate detaliile esențiale

Noul Renault Megane Sedan
Renault a dezvăluit astăzi noul Megane Sedan, model ce vine să întregească familia Megane după lansarea versiunilor Hatchback (în septembrie 2015) și Estate (în martie 2016). Construit pe noua platformă CMF (Common Module Family), noul Megane Sedan oferă toate tehnologiile de care beneficiază și restul gamei Megane, plusând însă la capitolul volum al portbagajului, ce ajunge la 508 litri.

Noul Renault Megane a fost lansat în România - iată lista completă de prețuri

Noul Renault Megane - preturi Romania
Renault a lansat astăzi oficial noua generație Megane în România, ocazia cu care au fost prezentate și prețurile compactei franțuzești. Astfel, cel mai ieftin Megane din a patra generație costă 14.800 de euro, TVA inclus - în versiunea de motorizare Sce 115 CP și echipare de bază LIFE.

Noul Renault Megane a ajuns la a patra generație - Galerie foto

Noul Renault Megane 2016
Renault a prezentat în premieră mondială la Frankfurt cea de-a patra generație Megane. Vă prezentăm o galerie foto completă a unuia dintre cele mai importanți jucători din clasa compactă.

Noul Renault Megane - dezvăluit oficial. Iată primele imagini și detalii

Noul Renault Megane 2016
Renault a prezentat oficial primele imagini și detalii ale noului Megane, ajuns acum la cea de-a patra generație.  Lansat la 20 de ani distanță de la apariția primului model, noul Megane va avea încă din start și o versiune GT, special dezvoltată de divizia Renault Sport.
Subscribe to RSS - noul Renault Megane 2016