noul S-Class facelift

Mercedes-Benz completează oferta noului S-Class facelift cu noi motorizări sau posibilități de configurare

Mercedes-Benz S 500 - versiune 2018
Mercedes-Benz completează oferta noului S-Class facelift cu o serie de noi versiuni de motorizare, astfel că începând cu această săptămână configuratorul celei mai bine vândute limuzine din lume va cuprinde nu mai puțin de 24 de versiuni posibile.

Noul S-Class facelift este prima mașină din lume care a rulat autonom de pe liniile de producție până în curtea fabricii Mercedes-Benz din Sindelfingen

Mercedes-Benz S-Class facelift - Sindelfingen
Primul Mercedes-Benz S-Class facelift fabricat la Sindelfingen a părăsit liniile de asamblare într-un mod cât se poate de inedit - limuzina deplasându-se fără ca cineva să se afle la volan până în parcarea din curtea uzinei. Pe locul pasagerului din față a stat Markus Schafaer, responsabil cu producția de automobile la Mercedes-Benz. 

Noul Mercedes-Benz S-Class facelift va fi disponibil în Europa începând cu luna iulie 2017. Iată prețurile de start

Mercedes-Benz S-Class facelift - preturi
Mercedes-Benz a anunțat lansarea noului S-Class facelift pe piața europeană începând cu luna iulie 2017, prețul de start în Germania fiind de 88.447 de euro, TVA inclus - pentru versiunea S 350 d 4MATIC.

Noul Mercedes-Benz S-Class facelift este aici! Iată cu ce noutăți vine limuzina germană

Mercedes-Benz S-Class facelift 2018
​Mercedes-Benz a dezvăluit mult așteptatul S-Class facelift, cea mai bine vândută limuzină a ultimilor ani primind o serie de modificări stilistice subtile, noi motorizări, dar și o sumedenie de noi tehnologii legate de siguranța activă și de capabilitățile de rulare autonomă.
Subscribe to RSS - noul S-Class facelift