noul Volkswagen Tiguan

Volkswagen a realizat un nou record de vânzări în 2017

Volkswagen - cifre vazari 2017
Volkswagen a publicat cifrele de vânzări din 2017, cele 6.23 de milioane de automobile livrate anul trecut reprezentând un nou record absolut în istoria mărcii din Wolfsburg. Totuși, piața de casă din Germania a consemnat o scădere de aproape procente.

Iată prețurile noii generații Volkswagen Tiguan, valabile pentru România

Noul VW Tiguan - preturi Romania
Noul Volkswagen Tiguan a apărut și în configuratorul Volkswagen România, având un preț de pornire de 24.899 de euro, TVA inclus - în versiunea 2.0 TDI 150 CP, 4x2 Trendline.

Noul Volkswagen Tiguan va fi lansat în România la începutul lunii mai 2016

Noul VW Tiguan - lansare Romania
Noua generație Volkswagen Tiguan, prezentată în premieră mondială anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt, va fi disponibilă pentru livrare la sfârșitul lunii aprilie în Germania, urmând a ajunge în restul piețelor europene la începutul lui mai. Primele comezni au putut fi deja plasate încă din ianuarie, în câteva țări din Europa.

Noul Volkswagen Tiguan va primi alte două variante de caroserie

Noul VW Tiguan 2016
Volkswagen va lansa în viitorul nu foarte îndepărtat două noi versiuni ale SUV-ului compact Tiguan, conform spuselor lui Jochen Bohle, șeful departamentului de dezvoltare pentru mașinile compacte din cadrul companiei germane. Astfel, clienții vor putea găsi în configurator un Tiguan cu ampatament mărit și șapte locuri, dar și un Tiguan Coupe.

Acesta este noul Volkswagen Tiguan - iată primele detalii și imagini

Noul VW Tiguan 2016
Noul Volkswagen Tiguan a fost prezentat astăzi, așteptat fiind cu sufletul la gură de împătimiții mărcii din Wolfsburg. Ajuns la cea de-a doua generație, noul VW Tiguan se vrea a fi o revoluție în segmentul SUV-urilor compacte, fiind prima mașină de teren a VW dezvoltată pe platforma comună MQB.
Subscribe to RSS - noul Volkswagen Tiguan