noul Volvo XC40

Euro NCAP - noile Volvo XC40 și Ford Focus au obținut maximul de cinci stele

Ford Focus 2018 - Euro NCAP
Euro NCAP a publicat rezultatele testelor de siguranță efectuate pe noile Volvo XC40 și Ford Focus, ambele modele fiind punctate la final cu maximul de cinci stele. Organizația cu sediul la Bruxelles a ținut să menționeze și capitolul la care atât XC40, cât și noul Focus au impresionat cel mai tare - siguranța activă și protecția pietonilor și bicicliștilor.

Noul Volvo XC40 este Mașina Anului 2018 în Europa

Volvo XC40 - Masina Anului 2018 in Europa
Noul Volvo XC40 a fost desemnat Mașina Anului în Europa 2018, anunțul fiind făcut în ziua ce precede deschiderea oficială a Salonului Auto de la Geneva. Este primul titlu COTY câștigat vreodată de Volvo.

Primul propulsor Volvo în trei cilindri debutează sub capota noului XC40

Volvo Drive-E - motor 3 cilindri
Volvo a anunțat lansarea primului său motor cu trei cilindri din istorie - unitatea pe benzină urmând a face parte din oferta de bază pentru noul XC40. Noul propulsor face parte din familia Drive-E și va fi o verigă extrem de importantă în "ecuația" electrificării gamei de automobile produse în viitor de suedezi.

2017 a fost un an record pentru Volvo, în materie de vânzări

Volvo - cifre vanzari 2017
Volvo a marcat un nou record de vânzări în 2017, compania suedeză comercializând în anul ce tocmai s-a încheiat nu mai puțin de 571.577 de automobile. Totalul anului trecut a depășit cu 7% performanțele de vânzări din 2016.

Volvo a dat startul producției pentru noul XC40

Volvo XC40 - start productie
Volvo a dat stratul producției pentru noul XC40, primele exemplare ale celui mai mic SUV din portofoliul suedezilor ieșind ieri de pe liniile de asamblare ale fabricii din orașul belgian Ghent.

Noul Volvo XC40 a ajuns și în România, cu un preț de start de 40.873 de EURO

Volvo XC40 - preturi Romania
Importatorul mașinilor Volvo în România a anunțat astăzi prețurile noului XC40, cel mai mic SUV din portofoliul suedezilor având astfel un preț de start de 40.873 de EURO, TVA inclus. În schimbul acestei sume primiți o versiune D4 AWD Momentum.

VIDEO - prezentarea detaliată a noului Volvo XC40

Volvo XC40 - detalii esentiale
Noul Volvo XC40 va fi, fără doar și poate, un model ce va atrage o sumedenie de clienți cu dare de mână ce-și doresc un SUV premium robust și extrem de atrăgător atunci când vine vorba despre design.

VIDEO - serviciul Care by Volvo și ideile sale revoluționare

Care by Volvo - video
Prin intermediul serviciului Care by Volvo constructorul suedez vrea să revoluționeze modul în care consumatorii pot deține un automobil nou. Haideți să vedem detaliile esențiale legate de noul serviciu, prezentat simultan cu noul SUV XC40.

Volvo a dezvăluit noul XC40 - un SUV ce deschide noi drumuri în relația constructorului suedez cu clienții săi

Noul Volvo XC40
Volvo a dezvăluit astăzi noul XC40, cel mai mic SUV din portofoliul său fiind prezentat în cadrul unui eveniment special desfășurat la Milano, în Italia. Construit pe noua platformă modulară CMA și cu un bagaj de tehnologii impresionant la bord, XC40 inaugurează și un nou serviciu oferit de suedezi - Care by Volvo, prin intermediul căruia clienții vor putea deține noul SUV pe baza unui abonament asemănător celor din lumea telefoniei mobile.

Noul Volvo XC40 va fi dezvăluit în data de 21 septembrie

Volvo XC40 - lansare 21 septembrie
Volvo va dezvălui noul XC40 pe 21 septembrie, anunțul oficial fiind însoțit de un teaser video ce ne înfățișează mici clișee vizuale ale caroseriei.

Siguranța va fi unul dintre capitolele la care noul Volvo XC40 va excela

Noul Volvo XC40 - sisteme siguranta activa
Noul Volvo XC40 va fi un reper în ceea ce privește sistemele de siguranță activă și de asistență a șoferului, într-un segment premium în care va concura cu nume grele precum BMW X1Audi Q3 sau Mercedes-Benz GLA. Lansarea sa pe piață a fost anunțată oficial pentru toamna acestui an.

Noul Volvo XC40 promite să revoluționeze modul de organizare a habitaclului

Volvo XC40 - organizarea interiorului
Suedezii de la Volvo continuă seria de materiale dedicate noului XC40, episodul de astăzi fiind rezervat soluțiilor de depozitare ce vor mula fidel pe nevoile celor ce vor călători la bordul noului SUV.

Noul Volvo XC40 va surprinde prin posibilitățile îndrăznețe de personalizare

Volvo XC40 - materiale interior
Peste puțin timp Volvo va dezvălui noul XC40, motiv pentru care suedezii ne țin trează atenția cu primele informații legate de posibilitățile de configurare ale interiorului noului SUV. 

Volvo raportează un an 2016 record, confirmând totodată oficial lansarea noilor XC60 și XC40 în 2017

Volvo - cifre vanzari 2016
Volvo a terminat anul 2016 cu o creștere de 6.2% a vânzărilor față de anul 2015, cele aproape 535.000 de mașini livrate clienților marcând un record pentru cel de-al treilea an consecutiv. Modelul cel mai bine vândut a continuat să rămână bătrânul XC60, SUV ce va primi însă anul acesta o generație cu totul nouă.

Volvo a dezvăluit conceptele care prefigurează viitoarele XC40 și S40

Volvo 40.1 Concept - XC40
Volvo a dezvăluit ieri la Goteborg două mașini concept care vin să ne arate în ce direcție se vor mișca suedezii atunci când vor lansa noile XC40 și S40, automobile ce vor să reinventeze familia 40.

Pagini

Subscribe to RSS - noul Volvo XC40