SUV Citroen

Test Drive Citroen C3 Aircross 1.2 Puretech 110 EAT6 Shine

Citroen a declanșat ofensiva pe tărâmul SUV-urilor prin "nebunul" C4 Cactus. Nu a fost de-ajuns însă, C4 Cactus fiind recent metamorfozat într-un hatchback compact grație unui facelift major pentru a face loc altor două modele ce vor susține oferta Citroen în segmentele B și C ale SUV-urilor - C3 Aircross și C5 Aircross. Despre primul dintre ele vă vom vorbi în review-ul de astăzi - noul Citroen C3 Aircross fiindu-ne partener de călătorii în versiunea 1.2 PureTech 110, cutie de viteze automată EAT6 și nivel de echipare Shine.

Noul Citroen C3 Aircross a strâns deja 9.000 de comenzi, la doar două săptămâni de la lansare

Citroen C3 Aircross
Lansat pe piața din Europa la începutul acestei luni, noul Citroen C3 Aircross a fost comandat deja de 9.000 de clienți. 6.000 dintre aceștia sunt din Franța, noul SUV bucurându-se astfel de un succes ce-l plasează pe locul doi în topul vânzărilor Citroen, după best sellerul C3.

Citroen a dezvăluit noul C3 Aircross, SUV de clasă mică ce va ajunge la dealeri spre sfârșitul lui 2017

Noul Citroen C3 Aircross
Citroen a dezvăluit astăzi noul C3 Aircross, crossover de clasă mică dezvoltat pe baza conceptului C-Aircross și care va fi aruncat în dificila bătălie din segmentul unde Renault Captur sau Nissan Juke fac legea. Înrudit tehnic, dar și din punct devedere al designului cu noul C3, noul Citroen C3 Aircross va ajunge la dealerii din Europa în a doua jumătate a anului 2017.

Citroen a dezvăluit la Shanghai noul C5 Aircross

Citroen C5 Aircross
Citroen a prezentat la Shanghai noul C5 Aircross - primul SUV dintr-o familie ce se vrea a fi pilonul de bază în viitoul portofoliu de modele dezvoltate de constructorul francez. Dezvoltat pe baza conceptului Aircross, dezvăluit acum doi ani tot pe tărâm asiatic, noul C5 Aircross este strâns înrudit cu Peugeot 3008 (fiind construit pe aceeași platformă EMP2) și va lupta în segmentul SUV-urilor compacte.

Conceptul Citroen C-Aircross vine să prefigureze un viitor SUV de clasă mică

Conceptul Citroen C-Aircross
Conceptul Citroen C-Aircross va fi principala atracție a standurilor constructorului francez la Salonul Auto de la Geneva, studiul de design prezentat astăzi prefigurând un viitor SUV de clasă mică ce va scoate din gamă "defunctul" C3 Picasso și care se va numi, după toate probabilitățile, C3 Aircross.

Citroen va înlocui C3 Picasso cu un crossover, ce va fi botezat C3 Aircross

Citroen C3 Aircross
Citroen va lansa un crossover bazat pe noul C3, ineditul model urmând a înlocui în gama francezilor vechiul C3 Picasso. Numele ales pentru noul model se pare că va fi C3 Aircross, denumire folosită în trecut de către Citroen pentru versiunile cu ușoare abilități off-road bazate pe modelele sale normale. Noul C3 Aircross va avea premiera mondială chiar anul viitor.

VIDEO - cum a fost construit Citroen Aircross

Conceptul Citroen Aircross
Aşa s-a născut conceptul Citroen Aircross.

Citroen Aircross making of - Galerie foto

Citreon Aircross - making of
Citroen va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai conceptul Aircross, stiudiu ce prefigurază un viitor crossover mai mare decât actualul C4 Cactus. Cum s-a născut acest concept puteţi vedea în imaginile din galerie.
Subscribe to RSS - SUV Citroen