Volvo XC40

Noul Volvo XC40 este Mașina Anului 2018 în Europa

Volvo XC40 - Masina Anului 2018 in Europa
Noul Volvo XC40 a fost desemnat Mașina Anului în Europa 2018, anunțul fiind făcut în ziua ce precede deschiderea oficială a Salonului Auto de la Geneva. Este primul titlu COTY câștigat vreodată de Volvo.

Primul propulsor Volvo în trei cilindri debutează sub capota noului XC40

Volvo Drive-E - motor 3 cilindri
Volvo a anunțat lansarea primului său motor cu trei cilindri din istorie - unitatea pe benzină urmând a face parte din oferta de bază pentru noul XC40. Noul propulsor face parte din familia Drive-E și va fi o verigă extrem de importantă în "ecuația" electrificării gamei de automobile produse în viitor de suedezi.

Noul Volvo XC40 a ajuns și în România, cu un preț de start de 40.873 de EURO

Volvo XC40 - preturi Romania
Importatorul mașinilor Volvo în România a anunțat astăzi prețurile noului XC40, cel mai mic SUV din portofoliul suedezilor având astfel un preț de start de 40.873 de EURO, TVA inclus. În schimbul acestei sume primiți o versiune D4 AWD Momentum.

VIDEO - prezentarea detaliată a noului Volvo XC40

Volvo XC40 - detalii esentiale
Noul Volvo XC40 va fi, fără doar și poate, un model ce va atrage o sumedenie de clienți cu dare de mână ce-și doresc un SUV premium robust și extrem de atrăgător atunci când vine vorba despre design.

Volvo a dezvăluit noul XC40 - un SUV ce deschide noi drumuri în relația constructorului suedez cu clienții săi

Noul Volvo XC40
Volvo a dezvăluit astăzi noul XC40, cel mai mic SUV din portofoliul său fiind prezentat în cadrul unui eveniment special desfășurat la Milano, în Italia. Construit pe noua platformă modulară CMA și cu un bagaj de tehnologii impresionant la bord, XC40 inaugurează și un nou serviciu oferit de suedezi - Care by Volvo, prin intermediul căruia clienții vor putea deține noul SUV pe baza unui abonament asemănător celor din lumea telefoniei mobile.

Noul Volvo XC40 va fi dezvăluit în data de 21 septembrie

Volvo XC40 - lansare 21 septembrie
Volvo va dezvălui noul XC40 pe 21 septembrie, anunțul oficial fiind însoțit de un teaser video ce ne înfățișează mici clișee vizuale ale caroseriei.

Siguranța va fi unul dintre capitolele la care noul Volvo XC40 va excela

Noul Volvo XC40 - sisteme siguranta activa
Noul Volvo XC40 va fi un reper în ceea ce privește sistemele de siguranță activă și de asistență a șoferului, într-un segment premium în care va concura cu nume grele precum BMW X1Audi Q3 sau Mercedes-Benz GLA. Lansarea sa pe piață a fost anunțată oficial pentru toamna acestui an.

Noul Volvo XC40 promite să revoluționeze modul de organizare a habitaclului

Volvo XC40 - organizarea interiorului
Suedezii de la Volvo continuă seria de materiale dedicate noului XC40, episodul de astăzi fiind rezervat soluțiilor de depozitare ce vor mula fidel pe nevoile celor ce vor călători la bordul noului SUV.

Noul Volvo XC40 va surprinde prin posibilitățile îndrăznețe de personalizare

Volvo XC40 - materiale interior
Peste puțin timp Volvo va dezvălui noul XC40, motiv pentru care suedezii ne țin trează atenția cu primele informații legate de posibilitățile de configurare ale interiorului noului SUV. 

Lynk & Co 01 - iată primul model dezvoltat de brandul păstorit de chinezii de la Geely

Lynk & Co 01
Chinezii de la Geely, compania ce deține la ora actuală Volvo, au pus bazele unui nou brand auto. Botezat Lynk & Co, noul brand a prezentat și primul său model, materializat prin SUV-ul compact 01. Interesant este faptul că noul Lynk & Co 01 a fost dezvoltat în Suedia, pe cea mai nouă platformă modulară ce va sta la baza viitoarelor modele Volvo din Seria 40.

Volvo a dezvăluit conceptele care prefigurează viitoarele XC40 și S40

Volvo 40.1 Concept - XC40
Volvo a dezvăluit ieri la Goteborg două mașini concept care vin să ne arate în ce direcție se vor mișca suedezii atunci când vor lansa noile XC40 și S40, automobile ce vor să reinventeze familia 40.

Volvo va lansa un SUV concurent pentru BMW X1 sau Audi Q3

Noul Volvo XC40
Volvo va lansa pe viitor un SUV mai mic decât XC60, care va concura cu BMW X1 sau Audi Q3. Speculaţiile în acest sens au fost confirmate de CEO-ul Volvo, Hakan Samuelsson, pentru britanicii de la Autocar. Viitorul SUV are toate şansele să poarte denumirea Volvo XC40.
Subscribe to RSS - Volvo XC40