BMW Dieselgate

Dieselgate - BMW se află din nou în vizorul procurorilor germani

BMW 320d Touring - emisii NOx, investigatie DUH
BMW a intrat din nou în vizorul procurorilor din Munchen după ce organizația de mediu Deutsche Umwelthilfe (DUH) a acuzat direct constructorul german că ar fi utilizat dispozitive similare celor folosite de VW pentru păcălirea testelor de emisii poluante.

BMW își apără tehnologiile folosite pe motorizările diesel Euro 6, însă va rechema în service mașinile Euro 5

BMW - motor diesel
Scandalul Dieselgate a revenit în forță în atenția publicului european, fapt pentru care BMW a ținut să precizeze, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că automobilele sale diesel au respectat și respectă toate cerințele legale în materie de mediu și că niciodată nu a fost utilizat un dispozitiv asemănător celui folost de Grupul Volkswagen. Totuși, bavarezii strecoară în subsol informația potrivit căreia se pregătește un recall ce vizează mașinile BMW și MINI motorizare diesel Euro 5.

BMW are probleme cu omologarea modelelor sale diesel pe care vrea să le vândă în SUA

BMW Seria 3 - SUA
BMW întâmpină probleme serioase în SUA, legate de omologarea noilor sale motoare diesel ce ar urma să echipeze gama de modele alimentate cu motorină pe care constructorul german dorește să le lanseze în 2017 peste ocean. Astfel, Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) din SUA a amânat certificarea modelelor 328d sedan, 328d Sports Wagon, X3 xDrive28d și X5 xDrive35d.
Subscribe to RSS - BMW Dieselgate