BMW M

Noul BMW XM - un plug-in hybrid de 653 de CP

Noul BMW XM

În anul aniversării de jumătate de secol, BMW M GmbH prezintă primul său automobil de înaltă performanţă cu sistem de propulsie electrificat: noul BMW XM - un plug-in hybrid ce pune la treabă un motor V8 pe benzină şi un motor electric pentru a furniza peste 650 de CP.

2021 - record de vânzări BMW M GmbH pe piața din România

BMW M - cifre vanzari Romania 2022

Modelele de performanță BMW M GmbH au depășit pragul de 100 de unități vândute pe piața din România, valoarea absolută (116 exemplare) reprezentând un salt de +34% față de anul precedent.

Poți configura noile BMW M3 Sedan şi M4 Coupé și alături de tracţiune integrală M xDrive

BMW M3 Competition şi BMW M4 Competition

La doar câteva luni după ce noile BMW M3 Sedan şi BMW M4 Coupé au fost lansate pe piaţă, BMW M GmbH adaugă alte două variante în portofoliul de modele, oferind în premieră sistemul de tracţiune integrală M xDrive.

EXPO BMW M - Andra Mihai își expune "Drea//M"-urile în showroom-ul Automobile Bavaria Băneasa

Andra Mihai - expozitia "Drea//M"
Showroom-ul Automobile Bavaria Băneasa găzduiește timp de o lună (19 ianuarie - 18 februarie) o interesantă expoziție de picturi realizate de tânăra artistă Andra Mihai. Evident, toate lucrările realizate au drept temă lumea automobilului și mai exact efervescenta istorie a diviziei BMW M. Așezate ordonat în așteptarea privitorilor, cele 12 lucrări sunt reunite sub numele "Drea//M".

VIDEO - cum să dai în mintea copiilor la volanul unui BMW M3

BMW M - "Dad Gone Wild" video
De Ziua Copilului și posesorii de BMW M3 dau în mintea celor mici. Enjoy!

Noul BMW M4 CS este primul model dintr-o familie complet nouă dezvoltată de divizia M GmbH

Noul BMW M4 CS
BMW a prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai ediția limitată M4 CS, noul model completând astfel spațiul disponibil între versiunile M4 Coupe Competition Pack și exoticul M4 GTS.

BMW va chema din nou în service câteva zeci de modele M vândute în SUA

BMW M2 Coupe
BMW va rechema în service-urile sale câteva zeci de modele M vândute în SUA, problema fiind generată de proasta rezolvare a unei campanii de recall precedente.

BMW M5 Competition Edition - "bestia" din Munchen primește o nouă ediție specială limitată

BMW M5 Competition Edition
Legendarul BMW M5 a primit o nouă ediție specială, dezvoltată de divizia M a constructorului bavarez. Botezată "Competition Edition", noua ediție va cuprinde doar 200 de exemplare și are un preț de start de aproape 130.000 de euro.

Noul BMW M2 poate fi comandat și în România - iată toate detaliile

Noul BMW M2 - preturi Romania
Lansat oficial în luna octombrie, noul BMW M2 poate deja să fie comandat și în România, importatorul mărcii bavareze în țara noastră anunțând un preț de pornire de 62.744 de euro, TVA inclus. Primele livrări vor fi onorate la începutul anului viitor.
Subscribe to RSS - BMW M