BMW Seria 2 Active Tourer

BMW a dezvăluit noua generație Seria 2 Active Tourer

Noul BMW Seria 2 Active Tourer

Ergonomia, spaţiul generos, plăcerea de a conduce emblematică pentru BMW şi o abordare modernă marchează noul BMW Seria 2 Active Tourer. 

BMW Seria 2 Active și Gran Tourer au parte de un facelift

BMW Seria 2 Active/Gran Tourer facelift
BMW a prezentat astăzi noile Seria 2 Active Tourer și Gran Tourer facelift, cele două monovolume din portofoliul bavarezilor urmând a fi disponibile în noile versiuni începând cu luna martie 2018.

BMW ne prezintă tehnologiile de propulsie ale viitorului

BMW continuă să dezvolte noi tehnologii de propulsie, prezentate zilele acestea în cadrul evenimentului Innovation Days Efficient Dynamics 2015 ce are loc în sudul Franţei, pe circuitul de teste de la Miramas, deţinut de constructorul german.

Test Drive BMW Seria 2 Active Tourer 225i

Când spui BMW gândul te duce automat la performanţe dinamice, lux şi ...tracţiune spate. Decenii la rând constructorul din Munchen şi-a făcut o carte de vizită din acest lucru, ademenind în curtea sa generaţii de fani care nu concepeau livrarea cailor putere alftel decât spre puntea spate. Pe lângă asta nimeni nu-şi putea imagina acum 20 de ani că BMW ar putea lansa o maşină de clasă compactă sau un monovolum. Iată ca anii au trecut, iar piaţa auto cere din ce în ce mai multe variante şi derivaţii din segmentele „clasice” ale automobilelor. BMW nu putea sta deoparte şi ne demonstrează extraordinara putere de adaptare la realitate şi la cerinţele clienţilor, lansând anul trecut „insulta supremă” pentru puriştii mărcii – un monovolum cu tracţiune faţă – materializat sub numele de Seria 2 Active Tourer. Maşină testată de noi pe parcursul a câteva zile, în versiunea 225i Luxury Line.

BMW nu va vinde în SUA noile Seria 2 Active şi Gran Tourer

Noul BMW Seria 2 Gran Tourer 2015
BMW nu va comercializa în SUA noile Seria 2 Active Tourer şi Gran Tourer, ale căror dimensiuni sunt considerate prea mici pentru gusturile americanilor în materie de monovolume.

Au fost stabilite finalistele pentru "Maşina Anului 2015"

BMW Seria 2 Active Tourer
Au fost stabilite maşinile finaliste care se vor lupta pentru distincţia "Maşina Anului 2015", premiu ce va fi decernat în martie anul viitor, la Geneva.

Grupul BMW anunţă vânzări cu 7% mai mari în perioada ian - nov 2014

BMW Seria 3
Grupul BMW a anunţat o creştere a vânzărilor pe luna noiembrie cu 7.6%, comparat cu aceeaşi lună din 2013. Cea mai mare creştere au înregistrat-o vânzările MINI, datorită lansării noii generaţii. Pe întreaga perioadă ianuarie - noiembrie 2014 creşterea de vânzări a fost de 7.1%, comercializându-se 1.902.699 de automobile BMW, MINI şi Rolls Royce.

BMW introduce xDrive şi pentru Seria 2 Active Tourer

BMW Seria 2 Active Tourer xDrive
BMW a anunţat faptul că a implementat sistemul de tracţiune integrală  şi pe noul Seria 2 Active Tourer, primul model din portofoliul bavarezilor ce este dezvoltat cu tracţiune faţă. Astfel, diferenţa fundamentală faţă de variantele anterioare este că, în premieră, BMW xDrive are la bază un concept de tracţiune faţă cu motoare dispuse transversal. Versiunile "în cauză" sunt BMW 225i xDrive Active Tourer şi BMW 220d xDrive Active Tourer.

Euro NCAP a realizat o nouă serie de teste

BMW Seria 2 Active Tourer - 5 stele Euro NCAP
Organizaţia Euro NCAP a publicat rezultate celui mai recent set de teste efectuat, "premianţii" seriei fiind noile BMW Seria 2 Active Tourer, SKODA Fabia, Nissan Pulsar, dar şi Tesla Model S. Renault Megane a fost retestat, obţinând de data aceasta patru stele în timp ce Suzuki Celerio a strâns doar trei stele.

Acestea sunt noutăţile BMW pentru noiembrie 2014

Noul motor BMW 220d 190 CP
Actualizarea anuală a gamei de modele BMW Group din luna noiembrie vine cu o serie de motorizări noi şi aduce în premieră tracţiunea integrală inteligentă BMW xDrive pe noul BMW Seria 2 Active Tourer. În acelaşi timp, creşte numărul de motorizări care îndeplinesc standardul EU6 la aproape 250, în timp ce 128 de modele oferă deja un nivel de emisii sub 140g CO2 per km.

BMW a produs la Leipzig maşina cu nr. 1.500.000

BMW - 1.500.000 masini la Leipzig
De pe linia de asamblare a uzinei BMW din Leipzig a ieşit automobilul BMW cu numărul 1.5 milioane, un model BMW Seria 2 Active Tourer de culoare Alpine White. Dr. Milan Nedeljkovic, directorul uzinei BMW din Leipzig, s-a declarat onorat de această performanţă a angajaţilor.
Subscribe to RSS - BMW Seria 2 Active Tourer