BMW Seria 5 2017

BMW a anunțat o serie de noutăți ce vizează modelele sale actuale

BMW - noutati primavara 2018
BMW a anunțat o serie de noutăți legate de gama sa actuală de modele, primăvara lui 2018 urmând a marca introducerea de noi tehnologii sau motorizări, dar și extinderea listei de dotări standard pentru Seria 5 Sedan și Touring.

Noul BMW 530e este cel de-al șaselea mebru al familiei iPerformance

Noul BMW 530e iPerformance
Așa cum anunțase încă de la prezentarea noii generații Seria 5BMW a introdus în gama limuzinei de clasă mare și versiunea plug-in hybridă 530e iPerformance. Noul model este cel de-al șaselea membru al noii familii iPerformance și va putea fi admirat la standurile BMW din cadrul Salonului Auto de la Detroit, care începe în luna ianuarie.

Până la M5, BMW își atrage clienții cu noul M550i xDrive

Noul BMW M550i xDrive
Lansată nu cu multă vreme în urmă, noua generație BMW Seria 5 a primit și un vârf de gamă dezvoltat de divizia M Performance și care poartă indicativul M550i xDrive. Noul model poate fi deja comandat, primele livrări urmând a fi onorate în luna martie 2017.

Noul BMW Seria 5 poate fi comandat și în România. Iată prețurile de start

Noul BMW Seria 5 - preturi Romania
Noul BMW Seria 5 poate fi configurat de acum și în România, sedanul bavarez având un preț de start de 50.590 de euro, TVA inclus - în versiunea 520d și cutie de viteze manuală.

VIDEO - "The Escape", cel mai nou scurt metraj produs de BMW Films, a avut premiera aseară

BMW Films - The Escape
Seara trecută BMW România a organizat proiecția scurt metrajului "The Escape", cel mai nou film din seria "The Hire", ce și-a făcut debutul în 2001. Evenimentul ce s-a desfășurat la Cinema Pro a fost în același timp o avanpremieră europeană, înaintea lansării filmului în mediul online.

VIDEO - tot ceea ce trebuie să știți despre noul BMW 530e iPerformance

BMW 530e iPerformance - video
Noua generație BMW Seria 5 oferă și o versiune plug-in hybrid. Purtând indicativul 530e iPerformance, noul model "verde" dezvoltat de bavarezi promite un consum mediu de doar 2.0 l/100km, dar nu sacrifică sub nicio formă performanțele dinamice, putând sprinta de la  0 la 100 de km/h în doar 5.9 secunde.

Așteptarea a luat sfârșit. Acesta este noul BMW Seria 5

Noul BMW Seria 5 2017
BMW a prezentat astăzi ce-a de-a șaptea generație a sedanului Seria 5, unul dintre cele mai importante modele din portofoliu și care s-a vândut până acum în peste 7.6 milioane de exemplare, de-a lungul celor șase generații precedente. Cum era de așteptat, noul BMW Seria 5 împrumută atât ideile de design consacrate de fratele mai mare Seria 7, o parte din platforma sa tehnică, cât și un pachet impresionant de sisteme de siguranță activă și de asistență a șoferului.

Iată primele imagini cu interiorul noului BMW Seria 5. Va fi acesta un "baby" Seria 7?

Noul BMW Seria 5 - interior
Mai sunt doar două zile până la dezvăluirea noii generații BMW Seria 5, însă amatorii de preview-uri se pot bucura de primele imagini cât de cât clare legate de interiorul sedanului german. Grație jurnaliștilor de la Indian Autos Blog, un set de fotografii suprinse recent ne arată asemănări clare cu ceea ce vedem la Seria 7, lucru ce nu ne miră.

VIDEO - noul BMW Seria 5 va fi dezvăluit pe 13 octombrie

Noul BMW Seria 5 - premiera 13 octombrie 2016
Noul BMW Seria 5 va fi dezvăluit săptămâna viitoare, pe 13 octombrie. Să ne așteptăm la o Seria 7 mai mică sau vom avea parte de ceva cu totul și cu totul nou?

VIDEO - noul BMW Seria 5 și sistemele sale de asistență a șoferului

Noul BMW Seria 5 - teaser video
BMW continuă seria de teasere asociate noului Seria 5, astăzi fiindu-ne prezentat un mic filmuleț în care ni se vorbește de sistemele de asistență a șoferului. Acestea constituie încă un mic pas în dezvoltarea viitoarelor automobile capabile să se conducă singure.

BMW va începe producția pentru noul Seria 5 la sfârșitul acestui an

BMW Seria 5 2017 - fabrica Dingolfing
Nu va mai trece mult timp până la prezentarea noului BMW Seria 5, bavarezii prezentându-ni-l "îmbrăcat" în haine de camuflaj pe liniile de producție ale fabricii din Dingolfing, acolo unde va fi asamblată și noua sa generație.

VIDEO - noua generație BMW Seria 5 își prezintă "armele" hi-tech

Noul BMW Seria 5 - Remote View 3D
BMW a început deja campania de teasere pentru noul Seria 5, fiindu-ne prezentată astăzi tehnologia Remote 3D View, integrată în aplicația BMW Connected și care va fi doar unul dintre punctele de atracție cu care ne va uimi noua generație a sedanului de clasă mare bavarez.
Subscribe to RSS - BMW Seria 5 2017