BMW X3 2018

Noul BMW X3 are un preț de start de 47.838 de EURO, TVA inclus

Noul BMW X3 - preturi Romania
Noul BMW X3 va fi lansat în România pe 11 noiembrie, însă importatorul mărcii a primit deja câteva zeci de precomenzi pentru noua generație a SAV-ului de clasă medie. Prețul noului X3 pleacă de la 47.838 de EURO, TVA inclus - sumă cerută în schimbul versiunii de motorizare xDrive20d și nivel de echipare Standard.

VIDEO - noul BMW X3 ajunge pe Marte, în cel mai recent clip de promovare

BMW X3 - On a Mission Xploring Mars
Noul BMW X3 va fi lansat pe piață în luna noiembrie a acestui an, compania germană pregătind deja o campanie de promovare ce va fi desfășurată la nivel global. Gândite sub sloganul "On a Mission", primele două sporturi video ale campaniei vor să demonstreze calitățile noii generații X3 în teren accidentat.

Iată toate noutățile cu care va veni BMW la Salonul Auto de la Frankfurt

BMW Seria 8 Concept
Standul BMW va găzdui anul acesta la Salonul Auto de la Frankfurt o serie impresionantă de modele noi, dar și cele mai spectaculoase automobile concept prezentate de-a lungul anului 2017. 

BMW X3 a ajuns la cea de-a treia generație

Noul BMW X3 - 2018
BMW a dezvăluit noul X3, SUV-ul de clasă medie ajungând astfel la cea de-a treia sa generație. Cu un design ce-l aliniază la cele mai noi tendințe abordate de bavarezi în ultima vreme și cu o pleiadă de noi tehnologii la bord, noul BMW X3 promite să ducă mai departe succesul imens al predecesorilor săi, materializat prin cele peste 1.5 milioane de exemplare vândute din 2003 și până astăzi.

VIDEO - BMW X3 va primi anul acesta o nouă generație. Iată-l la "joacă" pe zăpada din Suedia

Noul BMW X3 2018 - teste Suedia
BMW va lansa anul acesta noul X3, noua sa generație dorindu-se a fi unul dintre cele mai complete SUV-uri din segmentul său. Fapt pentru care zăpezile din Suedia sunt poate cel mai potrivit teren de teste pe care ar fi putut testat și dezvoltat modelul bavarez.
Subscribe to RSS - BMW X3 2018