concept electric VW

Volkswagen I.D. - începutul unei noi ere pentru constructorul german

Volkswagen I.D.
Volkswagen a dezvăluit primele imagini oficiale ale conceptului electric I.D., prezentând totodată caracteristicile cheie ce modelează mașina considerată "începutul unei noi ere" pentru compania germană. I.D. va fi primul automobil electric Volkswagen dintr-o gamă lansată până în 2025 și care va cuprinde cel puțin patru modele.

Noul concept electric Volkswagen ni se dezvăluie în primele schițe publicate oficial

Volkswagen - concept electric Paris 2016
Cu o săptămână înaintea deschiderii Salonului Auto de la Paris, Volkswagen a prezentat o serie de schițe ce ne înfățișează imaginea de ansamblu a conceptului electric ce va fi prezentat în capitala Franței și care a fost descris de către germani drept "o mașină la fel importantă precum Beetle". Cu doar câteva zile în urmă aveam parte de primele imagini teaser cu noul concept.

Volkswagen anunță prezentarea unui nou concept electric, mașină "la fel de importantă ca legendarul Beetle"

Volkswagen - concept electric Paris 2016
Volkswagen va dezvălui la Salonul Auto de la Paris un concept electric prezentat drept "o mașină pentru o nouă eră" și care va deschide drumul revoluției din portofoliul viitor al companieie germane.

Volkswagen BUDD-e - un concept 100% electric prezentat de germani la CES 2016

VW BUDD-e
CES 2016 și-a deschis porțile în Las Vegas, așa că marii producători de automobile se înghesuie să-și prezinte cele mai noi tehnologii și produse. Volkswagen nu face excepție, germanii venind cu un concept 100% electric botezat BUDD-e.
Subscribe to RSS - concept electric VW