Dacia Duster Black Touch

Dacia a fabricat la Mioveni 1.000.000 de exemplare Duster

Dacia Duster 1.000.000 - Mioveni
Dacia a marcat astăzi la Mioveni fabricarea exemplarului Duster cu numărul 1.000.000, modelul aniversar fiind o versiune Black Touch 4x4 și livrat într-un cadru festiv chiar de către Hakim Boutehra, Director General Renault Commercial Roumanie. Fericitul posesor, Dumitru Jianu, a primit și un cupon de fidelizare în valoare de 500 de EURO.

Dacia Duster Black Touch poate fi configurată și în România. Iată toate prețurile și detaliile

Dacia Duster Black Touch - preturi Romania
Dacia a lansat și în România noul Duster Black Touch, model dezvăluit la începutul lunii septembrie în Franța. Cu dotări similare nivelului de echipare Prestige, cel mai ieftin Duster Black Touch costă 14.250 de euro, TVA inclus, în versiunea 1.6 114 CP 4x2.

Fanii Dacia Duster s-au întâlnit weekendul trecut la Zărnești

Duster Camp 2016
Weekendul trecut a găzduit ediția 2016 a deja popularului eveniment Duster Camp, anul acesta proprietarii sau fanii SUV-ului produs de Dacia dându-și întâlnire la Zărnești, pe circuitul de off-road.

Dacia Duster primește în Franța un nou nivel de echipare - Black Touch

Dacia Duster Black Touch
Dacia a introdus pe piața din Franța un nou nivel de echipare pentru Duster. Botezat Black Touch, acesta vine să înlocuiască binecunoscutul Prestige și va constitui vârful de gamă în configuratorul SUV-ului Dacia. Încă nu știe dacă aceeași schimbare va fi operată și pe alte piețe europene, inclusiv în România.
Subscribe to RSS - Dacia Duster Black Touch