Maserati

Alfa Romeo și Maserati reduc producția din cauza cererii slabe din China

Alfa Romeo Stelvio
FCA (Fiat Chrysler Automobiles) a redus cadența de producție în fabricile Alfa Romeo și Maserati, din cauza scăderii cifrelor de vânzare de pe piața din China. Astfel, ca urmare a adoptării unor noi reguli pe piața auto din marele stat asiatic, producătorii de automobile nu mai pot impune dealerilor să constituie stocuri de mașini noi - o practică des întâlnită până acum.

Maserati a adăugat în gama Ghibli versiunea GranLusso

Maserati Ghibli GranLusso
Maserati a dezvăluit noul Ghibli GranLusso, versiune ce va avea premiera mondială pe 25 august, la Salonul Auto de la Chengdu.

Frigul aduce ceva probleme în curtea italienilor de la Maserati

Maserati Levante - rechemare service
Sosirea anotimpului rece i-a pus pe italienii de la Maserati în fața unei probleme inedite, legată de camera video pentru marșarier care încetează să mai funcționeze la temperaturi de sub zero grade Celsius.

Maserati Quattroporte a primit un facelift, oferind mai mult rafinament estetic, dar și tehnologii noi

Maserati Quattroporte facelift
Maserati Quattroporte a primit un refresh vizual, dar și update-uri tehnologice, la trei ani și jumătate de la lansarea actualei generații. Astfel, sedanul produs de italieni ni se prezintă cu un exterior modificat discret, cu o nouă consolă centrală la interior, dar și o serie importantă de sisteme de siguranță sau de asistență a șoferului.

Maserati va rechema în service aproape 30.000 de mașini vândute în SUA

Maserati Quattroporte - rechemare service SUA
Maserati va rechema aproape 30.000 de modele Ghibli și Quattroporte vândute în SUA, din cauza unei probleme care la prima vedere pare cel puțin hilară, dar care se poate dovedi fatală în unele cazuri.

Noul Maserati Levante a fost lansat oficial - iată toate detaliile tehnice și prețul

Noul Maserati Levante 2017
Maserati a dezvăluit la Geneva noul Levante, primul SUV din istoria sa peste un secol. Au fost prezentate așadar toate detaliile tehnice, alături de imagini oficiale în kit-ul de presă.

Maserati a început producția noului SUV Levante

Noul Maserati Levante - startul productiei
Maserati a anunțat astăzi începerea producției pentru noul Levante, primul său SUV din istoria sa, de peste 100 de ani. Noul Maserati Levante va fi produs în fabrica Mirafiori din Torino și se va alătura în portofoliul italienilor lângă actualele Quattroporte, Ghibli, GranTurismo și GranCabrio.

Maserati Levante - dezvăluit în primele imagini oficiale

Noul Maserati Levante
Maserati a dezvăluit primele imagini ale SUV-ului Levante, primul produs de acest gen din lunga istorie a constructorului italian de automobile. Fotografiile ne dezvăluie o mașină impunătoare, cu o siluetă dinamică.

Alfa Romeo va lansa peste doi ani un SUV

SUV Alfa Romeo
Italienii de la Alfa Romeo lucrează intens la dezvoltarea unui SUV, modelul de serie urmând a intra pe piaţă în 2016.

Ferrari a limitat numărul maşinilor ce vor fi produse anul acesta

La Ferrari
Preşedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, a declarat că producţia de la Maranello va fi limitată anul acesta la "sub 7.000 de exemplare", pentru a păstra exclusivitatea automobilelor cu sigla căluţului cabrat pe capotă.

Noul Maserati Ghibli a fost dezvăluit de către italieni

Maserati Ghibli
Maserati a prezentat noul Ghibli, un sedan sportiv cu care italienii vor să intre pe un segment extrem de dificil - clasa mare, în care BMW Seria 5, Mercedes E-Class şi Audi A6 fac legea.

Maserati a preprezentat varianta în patru locuri a lui MC Stradale

Maserati MC Stradale - 4 locuri
Italienii de la Maserati au prezentat astăzi varianta cu patru locuri a lui MC Stradale, model ce va fi lansat oficial la Geneva, săptămâna viitoare.

Fiat va construi SUV-ul de lux al Maserati la fabrica din Mirafiori

Maserati Kubang
Fiat va construi noul SUV de lux sub sigla Maserati, numit Levante, la uzina din Mirafiori, în apropiere de Torino. Tot acolo s-ar putea construi şi o maşină de teren Alfa Romeo.
Subscribe to RSS - Maserati