noul BMW M2

Noul BMW M2 CS - o nouă "rachetă" semnată M GmbH

Noul BMW M2 CS
BMW M GmbH lansează un nou model de excepţie, în ediţie limitată: noul BMW M2 CS oferă un plus semnificativ de performanţe faţă de BMW M2 Competition şi continuă succesul obţinut deja de BMW M3 CS şi BMW M4 CS.

VIDEO - Noul BMW M2 Coupe vs. Ford Mustang GT 5.0

BMW M2 Coupe vs. Ford Mustang GT 5.0
Jurnaliștii britanici de la EVO au pus unul lângă altul noul BMW M2 Coupe și Ford Mustang GT 5.0. Va reuși oare puterea superioară a mașinii americane să compenseze explozia oferită de motorul și transmisia celor de la BMW?

BMW Cruise M Bike Limited Edition - un tribut adus noului M2 Coupe

BMW Cruise M Bike Limited Edition
Pentru a marca lansarea pe piață a noului M2 CoupeBMW a pregătit o serie de produse de marketing adiacente, printre care se numără și bicicleta BMW Cruise M Limited Edition. Urmând a fi construită într-o ediție limitată la doar 1.500 de exemplare, bicicleta specială Cruise M va costa 1.400 de euro.

VIDEO - BMW M2 vs Mercedes-AMG CLA 45, pe circuitul de la Hockenheim

BMW M2 vs Mercedes-AMG CLA 45
Nemții de la sport auto au dus pe circuitul de la Hockenheim două dintre cele mai "hot" compacte ale momentului - noul BMW M2 și Mercedes-AMG CLA 45. Vor putea face față cei 381 de CP scoși dintr-un motor în patru cilindri celor 370 de CP furnizați de șase cilindri în linie? Răspunsul în filmul de mai jos.

Noul BMW M2 Coupe poate fi dotat și cu elemente M Performance

BMW M2 Coupe M Performance
Pentru cei care au în gând să comande noul M2 Coupe, BMW a pregătit și o gamă largă de dotări grupate sub umbrela M Performance, dotări ce țin atât de partea de personalizare, dar și de aria tehnică.

Noul BMW M2 poate fi comandat și în România - iată toate detaliile

Noul BMW M2 - preturi Romania
Lansat oficial în luna octombrie, noul BMW M2 poate deja să fie comandat și în România, importatorul mărcii bavareze în țara noastră anunțând un preț de pornire de 62.744 de euro, TVA inclus. Primele livrări vor fi onorate la începutul anului viitor.
Subscribe to RSS - noul BMW M2