noul BMW Seria 5

Exclusive BMW xDrive Experience - un eveniment ce scoate la lumină "Plăcerea de a conduce"

Exclusive BMW xDrive Experience 2017 (01)
Patru din cinci mașini noi vândute de BMW anul trecut în România au purtat logo-ul xDrive, trei din cinci fiind un model din gama X. Este evident așadar apetitul românilor pentru modelele cu tracțiune integrală construite de brandul cu sigla alb-albastră, fapt pentru care luna martie a acestui an a marcat debutul celui mai important eveniment organizat de BMW pentru clienții săi - Exclusive BMW xDrive Experience.

Noua generație Seria 5 Touring a fost prezentată astăzi de BMW

Noul BMW Seria 5 Touring
BMW a prezentat astăzi noul Seria 5 Touring, versiunea de caroserie break alăturându-se așadar sedanului lansat astă-toamnă în gama constructorului german și ajuns astfel la cea de-a cincea sa generație.

Noul BMW Seria 5 va putea fi accesorizat cu elemente M Performance

BMW Seria 5 M Performance
Lansat în această toamnă, noul BMW Seria 5 va putea fi accesorizat cu elemente specifice M Performance. Cei interesați vor putea configura în acest sens sedanul bavarez începând cu luna februarie 2017, în același timp cu adăugarea în oferta BMW a versiunilor 530e și M550i xDrive.

VIDEO - "The Escape", cel mai nou scurt metraj produs de BMW Films, a avut premiera aseară

BMW Films - The Escape
Seara trecută BMW România a organizat proiecția scurt metrajului "The Escape", cel mai nou film din seria "The Hire", ce și-a făcut debutul în 2001. Evenimentul ce s-a desfășurat la Cinema Pro a fost în același timp o avanpremieră europeană, înaintea lansării filmului în mediul online.

Așteptarea a luat sfârșit. Acesta este noul BMW Seria 5

Noul BMW Seria 5 2017
BMW a prezentat astăzi ce-a de-a șaptea generație a sedanului Seria 5, unul dintre cele mai importante modele din portofoliu și care s-a vândut până acum în peste 7.6 milioane de exemplare, de-a lungul celor șase generații precedente. Cum era de așteptat, noul BMW Seria 5 împrumută atât ideile de design consacrate de fratele mai mare Seria 7, o parte din platforma sa tehnică, cât și un pachet impresionant de sisteme de siguranță activă și de asistență a șoferului.

Iată primele imagini cu interiorul noului BMW Seria 5. Va fi acesta un "baby" Seria 7?

Noul BMW Seria 5 - interior
Mai sunt doar două zile până la dezvăluirea noii generații BMW Seria 5, însă amatorii de preview-uri se pot bucura de primele imagini cât de cât clare legate de interiorul sedanului german. Grație jurnaliștilor de la Indian Autos Blog, un set de fotografii suprinse recent ne arată asemănări clare cu ceea ce vedem la Seria 7, lucru ce nu ne miră.

VIDEO - noul BMW Seria 5 va fi dezvăluit pe 13 octombrie

Noul BMW Seria 5 - premiera 13 octombrie 2016
Noul BMW Seria 5 va fi dezvăluit săptămâna viitoare, pe 13 octombrie. Să ne așteptăm la o Seria 7 mai mică sau vom avea parte de ceva cu totul și cu totul nou?

VIDEO - noul BMW Seria 5 și sistemele sale de asistență a șoferului

Noul BMW Seria 5 - teaser video
BMW continuă seria de teasere asociate noului Seria 5, astăzi fiindu-ne prezentat un mic filmuleț în care ni se vorbește de sistemele de asistență a șoferului. Acestea constituie încă un mic pas în dezvoltarea viitoarelor automobile capabile să se conducă singure.

BMW va începe producția pentru noul Seria 5 la sfârșitul acestui an

BMW Seria 5 2017 - fabrica Dingolfing
Nu va mai trece mult timp până la prezentarea noului BMW Seria 5, bavarezii prezentându-ni-l "îmbrăcat" în haine de camuflaj pe liniile de producție ale fabricii din Dingolfing, acolo unde va fi asamblată și noua sa generație.

VIDEO - noua generație BMW Seria 5 își prezintă "armele" hi-tech

Noul BMW Seria 5 - Remote View 3D
BMW a început deja campania de teasere pentru noul Seria 5, fiindu-ne prezentată astăzi tehnologia Remote 3D View, integrată în aplicația BMW Connected și care va fi doar unul dintre punctele de atracție cu care ne va uimi noua generație a sedanului de clasă mare bavarez.

Magna Steyr va asambla pentru BMW modelul Seria 5

BMW Seria 5 - Magna Steyr Austria
BMW va externaliza o parte din producţia Seriei 5 către Magna Steyr, companie din Austria cunoscută pentru parteneriatele de acest gen cu mari producători auto. Ştirea, neconfirmată oficial de BMW, a fost publicată de jurnaliştii germani de la Automobil Produktion.
Subscribe to RSS - noul BMW Seria 5