noul BMW X3

Test Drive BMW X3 xDrive20d

Ajuns acum la cea de-a treia sa generație, X3 se vrea a fi mai atrăgător ca niciodată, BMW adăugând în rețeta sa constructivă cam tot ceea ce are mai bun la nivel tehnologic. Noul BMW X3 ne-a fost partener de teste la finele anului 2017, în versiunea ce cu siguranță va fi aleasă de majoritatea clienților din România - xDrive20d.

Noile BMW X3 și BMW Seria 6 Gran Turismo au fost lansate oficial în România

Lansare BMW X3 - BMW Seria 6 GT, Romania
Seara zilei de 25 octombrie a prilejuit prezentarea în premieră națională a noilor BMW X3 și BMW Seria 6 Gran Turismo, în cadrul unui eveniment special ce a inclus și un "preludiu" muzical dedicat celei de-a 12-a ediții a Festivalului SoNoRo (suită culturală alături de care BMW România este vechi partener).

Noul BMW X3 are un preț de start de 47.838 de EURO, TVA inclus

Noul BMW X3 - preturi Romania
Noul BMW X3 va fi lansat în România pe 11 noiembrie, însă importatorul mărcii a primit deja câteva zeci de precomenzi pentru noua generație a SAV-ului de clasă medie. Prețul noului X3 pleacă de la 47.838 de EURO, TVA inclus - sumă cerută în schimbul versiunii de motorizare xDrive20d și nivel de echipare Standard.

VIDEO - noul BMW X3 ajunge pe Marte, în cel mai recent clip de promovare

BMW X3 - On a Mission Xploring Mars
Noul BMW X3 va fi lansat pe piață în luna noiembrie a acestui an, compania germană pregătind deja o campanie de promovare ce va fi desfășurată la nivel global. Gândite sub sloganul "On a Mission", primele două sporturi video ale campaniei vor să demonstreze calitățile noii generații X3 în teren accidentat.

BMW vine cu noutăți în gama de modele X1, X3, Seria 5 Touring și Seria 6 GT

BMW X3 xDrive30i
Oferta de modele BMW se va îmbogăți începând din această toamnă cu alte câteva versiuni dedicate SUV-urilor X1 și X3, dar și Seriei 5 Touring și Seriei 6 Gran Turismo. Totodată, posibilitățile de configurare ale modelelor amintite mai sus vor crește prin adăugarea de noi oțiuni în configurator.

BMW X3 a ajuns la cea de-a treia generație

Noul BMW X3 - 2018
BMW a dezvăluit noul X3, SUV-ul de clasă medie ajungând astfel la cea de-a treia sa generație. Cu un design ce-l aliniază la cele mai noi tendințe abordate de bavarezi în ultima vreme și cu o pleiadă de noi tehnologii la bord, noul BMW X3 promite să ducă mai departe succesul imens al predecesorilor săi, materializat prin cele peste 1.5 milioane de exemplare vândute din 2003 și până astăzi.

VIDEO - BMW X3 va primi anul acesta o nouă generație. Iată-l la "joacă" pe zăpada din Suedia

Noul BMW X3 2018 - teste Suedia
BMW va lansa anul acesta noul X3, noua sa generație dorindu-se a fi unul dintre cele mai complete SUV-uri din segmentul său. Fapt pentru care zăpezile din Suedia sunt poate cel mai potrivit teren de teste pe care ar fi putut testat și dezvoltat modelul bavarez.
Subscribe to RSS - noul BMW X3