noul Maserati Levante

Alfa Romeo și Maserati reduc producția din cauza cererii slabe din China

Alfa Romeo Stelvio
FCA (Fiat Chrysler Automobiles) a redus cadența de producție în fabricile Alfa Romeo și Maserati, din cauza scăderii cifrelor de vânzare de pe piața din China. Astfel, ca urmare a adoptării unor noi reguli pe piața auto din marele stat asiatic, producătorii de automobile nu mai pot impune dealerilor să constituie stocuri de mașini noi - o practică des întâlnită până acum.

Frigul aduce ceva probleme în curtea italienilor de la Maserati

Maserati Levante - rechemare service
Sosirea anotimpului rece i-a pus pe italienii de la Maserati în fața unei probleme inedite, legată de camera video pentru marșarier care încetează să mai funcționeze la temperaturi de sub zero grade Celsius.

Noul Maserati Levante a fost lansat oficial - iată toate detaliile tehnice și prețul

Noul Maserati Levante 2017
Maserati a dezvăluit la Geneva noul Levante, primul SUV din istoria sa peste un secol. Au fost prezentate așadar toate detaliile tehnice, alături de imagini oficiale în kit-ul de presă.

Maserati a început producția noului SUV Levante

Noul Maserati Levante - startul productiei
Maserati a anunțat astăzi începerea producției pentru noul Levante, primul său SUV din istoria sa, de peste 100 de ani. Noul Maserati Levante va fi produs în fabrica Mirafiori din Torino și se va alătura în portofoliul italienilor lângă actualele Quattroporte, Ghibli, GranTurismo și GranCabrio.

Maserati Levante - dezvăluit în primele imagini oficiale

Noul Maserati Levante
Maserati a dezvăluit primele imagini ale SUV-ului Levante, primul produs de acest gen din lunga istorie a constructorului italian de automobile. Fotografiile ne dezvăluie o mașină impunătoare, cu o siluetă dinamică.
Subscribe to RSS - noul Maserati Levante