Porsche Mission E Concept

Porsche va investi 6 miliarde de EURO în electromobilitate, până în anul 2022

Porsche Mission E
Porsche va investi peste șase miliarde de EURO în dezvoltarea tehnologiilor și produselor din domeniul electromobilității, până în anul 2022. Evident, eforturile germanilor se vor materializa printr-un portofoliu complet de modele electrice sau plug-in hybrid.

Porsche se laudă cu vânzările excelente pentru Panamera S E-Hybrid

Porsche Panamera S E-Hybrid Sport Turismo
Versiunea plug-in hybrid a noului Porsche Panamera se dovedește a fi un succes de piață neașteptat, circa 60% dintre comenzile plasate în Europa fiind îndreptate spre variantele Panamera 4 S E-Hybrid sau panamera Turbo S E-Hybrid.

Viitorul model de serie Porsche Mission E va avea un preț de start asemănător cu cel afișat de Panamera

Porsche Mission E
Anticipat în 2015 de conceptul cu același nume și urmând a fi lansat ca model de serie în anul 2019, "electricul" Porsche Mission E va avea un preț de start similar cu cel al lui Panamera. Informația, venită din partea CEO-ului Oliver Blume într-o discuție cu jurnaliștii de la CAR Magazine, plasează astfel prețul minim al modelui electric Porsche în jurul pragului de 90.000 de euro.

Porsche face angajări masive, pentru dezvoltarea primului său model electric

Porsche Mission E
Porsche va angaja în Germania circa 1.400 de specialiști care vor lucra la proiectele constructorului german legate de lansarea primului său model sport 100% electric. Noii angajați vor urma să activeze în domeniile digitalizării, mobilității electrice inteligente sau ale conectivității digitale.

Porsche va investi circa un miliard de euro în modele noi

Conceptul Porsche Mission E
Porsche va investi circa un miliard de euro pentru dezvoltarea primului său model electric de serie, mașină ce va avea la bază fenomenalul concept Mission E. Toate aceste investiții vor micșora anii viitori profitul constructorului de mașini sport, însă CEO-ul Oliver Blume spune că toată această strategie este asumată și bine gândită.

Porsche Mission E - un fantastic concept ce anunță intențiile de viitor ale nemților

Porsche Mission E Concept
Porsche nu a stat prea mult pe gânduri și a dezvoltat conceptul unui automobil sport cu patru locuri 100% electric. Denumit Mission E, conceptul prezentat aseară la Frankfurt aruncă mănușa rivalilor de la Tesla, prin extraordinarele capabilități dinamice sau de autonomie.
Subscribe to RSS - Porsche Mission E Concept