Renault scandal emisii

Franța ar putea interzice vânzarea anumitor motorizări diesel. Vizate în principal sunt Renault și VW

Renault dCi - emisii poluante
Investigațiile autorităților de mediu din Franța legate de scandalul Dieselgate s-ar putea solda cu interzicerea vânzării pe piața din Hexagon a anumitor motorizări diesel Renault și Volkswagen. Anunțul a fost făcut chiar de către Ministrul Mediului, Segolene Royal.

Renault a anunțat măsuri concrete privind reducerea emisiilor de NOx

Renault - reducerea emisiilor de NOx
Renault a anunțat primele măsuri concrete prin care vrea să reducă emisiile de NOx pentru motoarele sale diesel din familia EURO 6b, în condiții de rulare normale care diferă radical de cele din testele de laborator. Modificările aplicate motoarelor vor fi efectuate pe liniile de producție începând cu iulie 2016, în timp ce clienții care au cumpărat deja automobile cu motoare EURO 6b sub capotă vor fi invitați la o scurtă "vizită" în service, începând cu luna octombrie 2016.

Renault va readuce în service aproape 16.000 de unități Captur. Problema ține de emisiile de NOx

Renault Captur - rechemare service probleme NOx
Renault va rechema în service aproape 16.000 de exemplare Captur, pentru a remedia sistemul de control al emisiilor poluante. Acest lucru vine ca urmare a scandalului iscat de testele suplimenatre efectuate de agenția de mediu a Guvernului francez, teste ce au revelat faptul că o serie de motoare diesel de la Renault depășeau valorile de NOx obținute în testele pentru stabilirea clasei de emisii.

Oficiali ai Renault vor "compărea" luni în fața Comisiei de Mediu din Franța

Renault Captur - motor dCi probleme emisii NOx
Oficiali ai Renault vor trebui să dea explicații luni, 18 ianuarie, în fața comisiei guvernului francez ce se ocupă de investigarea posibilelor nereguli legate de testele de emisii poluante. Suspiciunile nu se răsfrâng doar asupra Renault, dar și asupra altor constructori de automobile străini cu activități de vânzări în hexagon.

Oare și Renault a trișat atunci când vine vorba de testele de emisii poluante?

Renault - implicare in scandalul emisiilor de noxe?
După imensul scandal iscat în toamna anului trecut de Volkswagen, atunci când autoritățile americane au descoperit modul în care germanii trișau la testele de emisii, iată că este posibil ca și Renault să se găsească în aceeași situație. Un reprezentant al sindicatelor Renault din Franța a dezvăluit faptul că săptămâna trecută o echipă anti-fraudă din cadrul Ministerului Economiei francez a făcut o serie de percheziții la sedii importante Renault.
Subscribe to RSS - Renault scandal emisii