retea incarcare masini electrice

BMW România a instalat două noi stații de încărcare pentru mașinile electrice, în parcarea Băneasa Shopping City

BMW - statii incarcare Baneasa Shopping City
BMW România a instalat două noi stații de încărcare pentru mașinile electrice în parcarea subterană a complexului Băneasa Shopping City. Acestea pot furniza o putere maximă de încărcare de 11 kW prin intermediul unui conector Type 2, funcționând la curent alternativ.

Marii producători de automobile din Europa au fondat IONITY

Proiectul IONITY
BMW, Daimler, Ford și Grupul Volkswagen au anunțat astăzi formarea joint venture-ului IONITY - entitate ce va avea drept misiune dezvoltarea și implementarea unei rețele de stații de încărcare de mare capacitate dedicată automobilelor electrice și care s eva întinde pe tot cuprinsul Europei.

BMW, Daimler, Ford și VW vor construi o rețea europeană de încărcare pentru mașinile electrice

BMW i3 - incarcare CCS
Grupurile BMW, Daimler, Ford și Volkswagen au anunțat semnarea unui memorandum care prevede crearea unei mari rețele de stații rapide pentru încărcarea mașinilor electrice, în Europa. Proiectul va fi demarat efectiv chiar de anul viitor și vizează amplasarea de stații rapide pe principalele autostrăzi și drumuri expres ce leagă statele europene.

Germania - Daimler, BMW și VW doresc extinderea rețelei de stații de reîncărcare a mașinilor electrice

VW e-Golf - Kaufland Renovatio
Daimler, BMW și Volkswagen Group își doresc extinderea rețelei germane de stații pentru încărcarea mașinilor electrice, cele trei mari companii aflându-se în discuții cu Tank & Rast, una dintre cele mai importante companii de profil de pe piața din Germania.

Companiile ce dezvoltă rețele de încărcare a mașinilor electrice încep să impună taxe pentru folosirea stațiilor

Incarcator masini electrice
Încărcarea bateriilor pentru mașinile electrice va deveni ușor ușor un proces ce nu se va mai putea face gratis în Europa, lucru întărit de decizia luată astăzi de britaniciii de la Ecotricity de percepe o taxă de 6 lire sterline pentru folosirea timp de 30 de minute a încărcătoarelor sale rapide. Inițial se vorbea de 5 lire pentru 20 de minute de încărcare.
 

Cora România va amplasa stații de reîncărcare pentru mașinile electrice în parcările magazinelor sale

Cora - statii reincarcare masini electrice
Iată că și Cora România se alătură pe lista supermarketurilor din țara noastră ce vor oferi șoferilor de mașini electrice stații de reîncărcare a bateriilor, după ce Kaufland și Mega Image au pornit campanii de inaugurare a unor unități de acest gen în parcările lor.

Kaufland și Renovatio au pus bazele primei rețele de stații de încărcare pentru mașinile electrice, din România

Kaufland - statie incarcare masini electrice
Kaufland România, în colaborare strânsă cu Renovatio, companie cu activități în domeniul resurselor regenerabile de energie, au inaugurat astăzi prima stație de încărcare rapidă a mașinilor electrice sau plug-in hybrid - în parcarea magazinului din strada Barbu Văcărescu. Stația respectivă este prima dintr-o rețea publică planificată a cuprinde 11 astfel de puncte de încărcare, situate pe ruta Arad - București - Constanța, dar și în Ploiești.
Subscribe to RSS - retea incarcare masini electrice