Detroit 2018

Mercedes-AMG a dezvăluit noua familie de modele din seria 53

Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+
Mercedes-AMG își extinde portofoliul de automobile sport cu noua serie 53 dedicată noilor CLSE-Class Coupe și E-Class Cabriolet. Gândite a fi versiuni de intrare în gama Mercedes-AMG pentru respectivele trei modele, noile versiuni cu indicativ 53 vor avea sub capotă "doar" un motor V6 biturbo, dar care este ajutat de un sistem mild-hibrid ce funcționează la 48 de volți.

Legendarul Ford Mustang a primit o nou ediție limitată Bullitt

Ford Mustang Bullitt 2018
Salonul Auto de la Detroit a prilejuit dezvăluirea unei noi ediții speciale Ford Mustang Bullitt, versiune dedicată împlinirii a jumătate de secol de la apariția celebrului model cu același nume alături de nu mai puțin celebrul Steve McQueen în lung-metrajul "Bullitt".

Noua generație Volkwagen Jetta a fost dezvăluită în SUA

Volkswagen Jetta 2018
Volkswagen a dezvăluit la Detroit noul Jetta, sedanul compact ajungând astfel ca cea de-a șaptea sa generație. Construit pe platforma MQB și cu un design ce aduce aminte de Passat noul Volkswagen Jetta va fi ajunge pentru început pe piețele din America de Nord.

Mercedes-Benz a dezvăluit noua generație G-Class

Noul Mercedes-Benz 2018
Noul Mercedes-Benz G-Class a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Detroit, "ofițer de ceremonii" la dezvăluirea sa fiind chiar mai marele Daimler, Dieter Zetsche. Cu un design ce păstrează elementele definitorii ale predecesorilor săi, dar cu schimbări tehnologice importante, noul G-Class va fi lansat pe piață în luna iunie a acestui an.

Mercedes-Benz a dezvăluit interiorul noului G-Class

Mercedes-Benz G-Class 2018 - interior
Mercedes-Benz a prezentat primele imagini oficiale cu interiorul noului G-Class, legendarul SUV german urmând a fi dezvăluit în premieră mondială, într-o nouă generație, în luna ianuarie 2018 cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.
Subscribe to RSS - Detroit 2018