noul E-Class

Configuratorul Mercedes-Benz E-Class nu mai oferă posibilitatea alegerii versiunii E 350 d

Mercedes-Benz E 350 d
Mercedes-Benz a scos din oferta noii generații E-Class versiunea diesel E 350 d, constructorul german lucrând pentru moment la modificări tehnice ce au darul să scadă și mai mult emisiile de NOx generate de motorul V6 de 3.0 litri ce propulsează mașina. Nici configuratorul din România al mărcii germane nu mai permite alegerea respectivei variante de motorizare.

VIDEO - noul Mercedes-Benz E-Class apelează la intuiție pentru a-și proteja pasagerii

Noul Mercedes-Benz E-Class - Intuition
Cel mai recent spot publicitar pentru noul Mercedes-Benz E-Class pune în lumină numeroasele inovații din domeniul siguranței, capabile să prevină accidentele sau să asiste șoferul în situațiile limită.

VIDEO - noul E-Class și sistemul Remote Parking Pilot

Mercedes-Benz E-Class - Remote Parking Pilot
Unul dintre cele mai spectaculoase sisteme promovate de noul Mercedes-Benz E-Class este așa numitul Remote Parking Pilot. Să vedem cam ce spectatori atrage sistemul, în reclama ce promovează aplicația Mercedes me în Franța.

Mercedes-Benz anunță noi versiuni pentru GLC, GLC Coupe și E-Class

Mercedes-Benz logo
Mercedes-Benz a anunțat mărirea numărului de versiuni în care pot fi configurate noile E-ClassGLC și GLC Coupe, prin adăugarea de noi motorizări pe benzină, diesel sau hibrid.

Euro NCAP - Mercedes-Benz E-Class și Peugeot 3008 au primit maximul de cinci stele

Mercedes-Benz E-Class - Euro NCAP
Organizația independentă Euro NCAP a testat noile Mercedes-Benz E-Class și Peugeot 3008, ambele modele primind maximul de cinci stele.

Mercedes-Benz Roadshow 2016 - o experiență unică alături de "stelele" constructorului german

Mercedes-Benz Roadshow 2016
Miercuri, 14 septembrie, Mercedes-Benz România a dat startul evenimentului Roadshow 2016. Urmând a se desfășura până în prima zi a lui octombrie, sub sloganul "Welcome to the World of the Stars", inedita campanie are drept scop apropierea fanilor și a potențialilor clienți de produsele mărcii din Stuttgart, dar și de modelele ce poartă sigla smart. Activitățile RoadShow 2016 au loc în mare parte în cadrul Academiei Titi Aur, dar și la sediul expoziției permanente "Țiriac Collection".

VIDEO - noul E-Class Estate ni se prezintă

Mercedes-Benz E-Class Estate - Video
Noul E-Class Estate a fost prezentat ieri la Stuttgart. Să vedem, concentrate într-un minut și jumătate, principalele sale atu-uri.

Mercedes-Benz a prezentat astăzi noul E-Class Estate

Noul Mercedes-Benz E-Class Estate
Mercedes-Benz a dezvăluit astăzi la Stuttgart versiunea break a noului E-Class, versiune vândută oficial sub indicativul Estate sau T-Modell, dacă vorbim de Germania. Noul E-Class Estate a ajuns așadar la cea de-a șasea geenrație și oferă, așa cum era de așteptat la un break, o capacitate impresionantă a portbagajului și nenumărate posibilități de configurare a spațiului interior din spatele scaunelor șoferului și pasagerului față.

VIDEO - noul Mercedes-Benz E-Class break va fi prezentat pe 6 iunie

Noul Mercedes-Benz E-Class T-Modell
Noul Mercedes-Benz E-Class T-Modell va fi prezentat în premieră mondială luni, 6 iunie. Până atunci germanii ne arată cam cât spațiu oferă pasagerilor la interior.

VIDEO - noul E-Class, de la primele schițe la premiera mondială

Noul Mercedes-Benz E-Class - making of
De la primele schițe și până la premiera mondială e ceva cale de parcurs. Noul Mercedes-Benz E-Class - Making of.

Noul Mercedes-Benz E-Class a fost lansat oficial în România

Noul Mercedes-Benz E-Class - lansare Romania
Mercedes-Benz România a lansat astăzi la noi în țară, în cadrul unui eveniment special desfășurat în București, noul E-Class. Ajuns la cea de-a 100-a generație, noul Mercedes-Benz E-Class va ajunge în showromm-uri începând cu luna aprilie 2016.

VIDEO - noul E-Class și sistemele sale de asistență la parcare

Mercedes-Benz Remote Parking Pilot
Mercedes-Benz ne arată cum funcționează sisteme precum Remote Parking Pilot, Rear Cross Traffic Alert sau Parking Pilot. Modelul din prezentare - noul E-Class 350 d.

Noul Mercedes-Benz E-Class poate fi comandat și în România. Prețul de start - 47.514 euro

Noul Mercedes-Benz E-Class - preturi Romania
Nici nu s-a răcit bine cerneala pe articolele ce anunțau lansarea noului Mercedes-Benz E-Class la Salonul Auto de la Detroit că acestaa  și apărut în configuratorul Mercedes-Benz România. Astfel, cel mai ieftin E-Class de generație 2017 are un preț de start de 47.514 euro, TVA inclus - în varianta E 200

Noul Mercedes-Benz E-Class - Galerie foto

Noul Mercedes E-Class 2016
Mercedes-Benz a lansat la Salonul Auto de la Detroit noul E-Class, automobil cu care germanii din Stuttgart vor să ocupe o poziție de forță în duelul lor cu rivalii de la BMW și Audi.

Noul Mercedes-Benz E-Class - primele imagini cu exteriorul

Noul Mercedes-Benz E-Class 2016
Mai sunt câteva zile până la prezentarea în premieră mondială a noului E-Class, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit și iată că deja au apărut imagini (neoficiale) cu exteriorul limuzinei de clasă mare Mercedes-Benz. Asta după ce la începutul lunii decembrie 2015 germanii ne prezentau (de data asta oficial) o galerie foto cu interiorul mașinii.

Pagini

Subscribe to RSS - noul E-Class