Programul Rabla 2017

Programul Rabla 2017 a fost suplimentat cu circa 4.000 de tichete noi

Rabla Clasic - suplimentare buget 2017
Ministerul Mediului a anunțat suplimentarea bugetului dedicat programului Rabla Clasic cu 25 de milioane de lei, de această sumă putând beneficia astfel încă aproximativ 4.000 de persoane fizice. Astfel, bugetul total dedicat ediției 2017 a Programului Rabla va avea circa 25.000 de beneficiari - persoane fizice.

Francezii ar putea beneficia de prime din ce în ce mai mari pentru schimbarea automobilelor vechi și poluante

Audi A3 TDI
Guvernul francez are în plan acordarea de stimulente financiare cetățenilor săi ce doresc să-și schimbe mașina veche cu una de nouă generație, mai puțin poluantă. Acestea vor fi completate de o serie de noi taxe impuse posesorilor de automobile ale căror norme de poluare erau un standard acceptat cu mulți ani în urmă.

Programul Rabla face furori anul acesta - aproape jumătate dintre tichete au fost deja alocate

Rabla Plus 2017 - BMW i3
Iată că ediția de anul acesta a Programului Rabla se bucură de un succes enorm, peste 40% dintre tichetele alocate fiind deja rezervate de către clienți conform spuselor Ministrului Mediului - Grațiela Gavrilescu, citată de Mediafax. Beneficiile programului Rabla Plus atrag la fel de mult, nu mai puțin de 69 de mașini electrice fiind deja rezervate spre achiziție în cadrul schemei ce acordă 10.000 de euro bonus.

Iată lista tuturor mașinilor electrice sau hibrid ce pot fi cumpărate din România

Rablșa 2017 - lista modele electrice si hibrid
Programul Rabla 2017 va demara pe 18 mai, iar detaliile legate de bonusurile suplimentare acordate mașinilor hibrid, plug-in hybrid și electrice au stârnit deja interesul evident al clienților. Am zis așadar să vă venim în ajutor, adunând în lista de mai jos toate modelele "verzi" ce se comercializează la ora actuală în România.

Programele Rabla Clasic și Rabla Plus vor începe în data de 18 mai 2017

BMW i3 - Programul Rabla Plus 2017
Programul Rabla 2017 va intra în "acțiune" în data de 18 mai, Ministerul Mediul anunțând valabilitatea în program a ambelor ramuri cunoscute deja - Rabla Clasic (dedicat automobilelor cu motor termic sau tandem hibrid) și Rabla Plus (dedicat automobilelor electrice și plug-in hybrid).

Programul Rabla 2017 va menține valoarea primei de casare la 6.500 RON

Programul Rabla 2017
Valoarea primei de casare în cadrul Programului Rabla 2017 va fi menținută la 6.500 de RON, însă Ministerul Mediului are de gând să introducă o limită pentru emisiile de CO2 ale mașinilor noi ce se doresc a fi achiziționate.
Subscribe to RSS - Programul Rabla 2017