Rabla masini electrice

Programul Rabla 2017 a fost suplimentat cu circa 4.000 de tichete noi

Rabla Clasic - suplimentare buget 2017
Ministerul Mediului a anunțat suplimentarea bugetului dedicat programului Rabla Clasic cu 25 de milioane de lei, de această sumă putând beneficia astfel încă aproximativ 4.000 de persoane fizice. Astfel, bugetul total dedicat ediției 2017 a Programului Rabla va avea circa 25.000 de beneficiari - persoane fizice.

Programul Rabla face furori anul acesta - aproape jumătate dintre tichete au fost deja alocate

Rabla Plus 2017 - BMW i3
Iată că ediția de anul acesta a Programului Rabla se bucură de un succes enorm, peste 40% dintre tichetele alocate fiind deja rezervate de către clienți conform spuselor Ministrului Mediului - Grațiela Gavrilescu, citată de Mediafax. Beneficiile programului Rabla Plus atrag la fel de mult, nu mai puțin de 69 de mașini electrice fiind deja rezervate spre achiziție în cadrul schemei ce acordă 10.000 de euro bonus.

Programele Rabla Clasic și Rabla Plus vor începe în data de 18 mai 2017

BMW i3 - Programul Rabla Plus 2017
Programul Rabla 2017 va intra în "acțiune" în data de 18 mai, Ministerul Mediul anunțând valabilitatea în program a ambelor ramuri cunoscute deja - Rabla Clasic (dedicat automobilelor cu motor termic sau tandem hibrid) și Rabla Plus (dedicat automobilelor electrice și plug-in hybrid).

Guvernul german va acorda 4.000 de euro subvenție la cumpărarea unei mașini electrice

Automobile electrice - subventie guvernamentala
Guvernul german are de gând să ofere subvenții substanțiale pentru cumpărarea de automobile noi electrice sau hibrid, sumele puse pe hârtie astăzi fiind de 4.000 de euro pentru achiziționarea unei mașini 100% electrice, respectiv 3.000 de euro pentru una ce folosește pentru propulsie un tandem hibrid.

Programul Rabla 2016 sprijină serios cumpărarea de mașini electrice, cu prime de 20.000 de lei

Programul Rabla 2016 - masini electrice
Ministerul Mediului a definitivat principalele capitole ale programului Rabla 2016, fiind stabilite primele ce pot fi primite de către consumatorii ce doresc să-și achiziționeze o mașină nouă în cadrul acestui program. Suplimentar programului clasic de reînnoire a parcului național de mașini, Ministerul Mediului propune și așa numitul program Rabla Plus, care vizează achizițiile de automobile electrice sau hibrid.
Subscribe to RSS - Rabla masini electrice