Shanghai 2017

Audi e-tron Sportback este cel mai nou concept electric dezvoltat de compania din Ingolstadt

Audi e-tron Sportback concept
Noul Audi e-tron Sportback concept este cel mai nou model din seria de lansări ce vizează concepte electrice, constructorul german vizând lansarea în producția de serie a nu mai puțin de trei astfel de mașini, până în anul 2020.

Noul Mercedes-Benz S-Class facelift este aici! Iată cu ce noutăți vine limuzina germană

Mercedes-Benz S-Class facelift 2018
​Mercedes-Benz a dezvăluit mult așteptatul S-Class facelift, cea mai bine vândută limuzină a ultimilor ani primind o serie de modificări stilistice subtile, noi motorizări, dar și o sumedenie de noi tehnologii legate de siguranța activă și de capabilitățile de rulare autonomă.

Citroen a dezvăluit la Shanghai noul C5 Aircross

Citroen C5 Aircross
Citroen a prezentat la Shanghai noul C5 Aircross - primul SUV dintr-o familie ce se vrea a fi pilonul de bază în viitoul portofoliu de modele dezvoltate de constructorul francez. Dezvoltat pe baza conceptului Aircross, dezvăluit acum doi ani tot pe tărâm asiatic, noul C5 Aircross este strâns înrudit cu Peugeot 3008 (fiind construit pe aceeași platformă EMP2) și va lupta în segmentul SUV-urilor compacte.

Noul BMW M4 CS este primul model dintr-o familie complet nouă dezvoltată de divizia M GmbH

Noul BMW M4 CS
BMW a prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai ediția limitată M4 CS, noul model completând astfel spațiul disponibil între versiunile M4 Coupe Competition Pack și exoticul M4 GTS.

SKODA a dezvăluit astăzi conceptul VISION E

SKODA VISION E
Anticipat de o serie de teasere, conceptul SKODA VISION E ne-a fost dezvăluit astăzi cu ocazia deschiderii Salonului Auto de la Shanghai. Vedem astfel cam care este direcția de design ce va fi abordată de primele modele electrice de serielansate de către constructorul ceh, dar și care sunt coordonatele tehnice ascunse sub caroserie.

Ofensiva "electrică" Volkswagen continuă cu nou concept - I.D. CROZZ

Volkswagen I.D. CROZZ
Volkswagen continuă ofensiva sa de prezentare a conceptelor electrice dezvoltate sub logo-ul I.D., Salonul Auto de la Shanghai găzduind premiera mondială pentru I.D. CROZZ - model ce succede versiunile I.D. și I.D BUZZ.
 

Mercedes-Benz Concept A Sedan - studiul ce prefigurează viitorul A-Class Sedan

Mercedes-Benz Concept A Sedan
Salonul Auto de la Shanghai a prilejuit dezvăluirea conceptului Mercedes-Benz A Sedan, automobil ce prefigurează direcția de design a viitoarelor generații de mașini compacte dezvoltate de către construcotrul german și nu în ultimul rând viitorul A-Class Sedan - model despre care s-a vorbit din ce în ce mai intens în ultimele luni.
Subscribe to RSS - Shanghai 2017