SUV Volkswagen

Noul VW T-Roc are în România un preț de start de 16.944 de EURO

VW T-Roc - preturi lansare
Noul Volkswagen T-Roc este disponibil pentru comandă în Europa începând cu data de 15 septembrie, cel mai mic SUV din portofoliul nemților având un preț de start de 20.390 de EURO în Germania, dacă este configurat în versiunea de bază 1.0 TSI. Prețul său de start valabil în România este de 16.944 de EURO - în versiunea 1.0 TSI Trendline.

Volkswagen ne pregătește de lansarea noului T-Roc, cu un teaser video

Volkswagen T-Roc - teaser video
Volkswagen va dezvălui noul SUV T-Roc nu mai târziu de luna mai a acestui an, fapt pentru care constructorul german ne atrage deja atenția cu un teaser video ce înfățișează noul model acoperit de materiale de camuflaj.

Volkswagen T-Roc va fi lansat în vara lui 2017 și va lupta în segmentul B al crossoverelor

Volkswagen T-Roc CGI
Volkswagen își va mări portofoliul de SUV-uri cu noul T-Roc, model ce va fi lansat chiar în vara acestui an și se va situa ca și dimensiuni imediat sub Tiguan. Știm cu siguranță faptul că micul crossover va prelua o parte din designul conceptului cu același nume, prezentat acum trei ani, fără însă a se "radicaliza" estetic.

Noul Volkswagen Tiguan Allspace va fi prezentat în premieră europeană la Geneva

Volkswagen Tiguan Allspace
Salonul Auto de la Geneva va găzdui premiera europeană a noului Volkswagen Tiguan Allspace, versiunea cu ampatament mărit a best sellerului Tiguan, gândită să sasisfacă pretențiile clienților pentru care Touareg ar fi un SUV mult prea mare.

Volkswagen va lansa în SUA noul Atlas, un SUV de mari dimensiuni

Volkswagen CrossBlue
Volkswagen va lansa în SUA, la sfârșitul lunii noiembrie, primul său SUV cu șapte locuri și despre care zvonurile spun că va fi botezat Atlas. Cu premiera mondială la Salonul Auto de la Los Angeles, noul Volkswagen Atlas este construit pe baza conceptului CrossBlue și are greaua misiune de a reînvia încrederea clienților de peste ocean în brandul german, după scandalul Dieselgate.

Volkswagen a prezentat conceptul T-Cross Breeze - un SUV de clasă mică, decapotabil

Volkswagen T-Cross Breeze
Volkswagen a prezentat astăzi la geneva conceptul T-Cross Breeze, studiu ce prefigurează un viitor SUV de clasă mică ce va fi produs în serie de germani. Abordarea estetică este una inedită, VW alegând să creeze o versiune decapotabilă pentru noul concept.

Volkswagen va lansa un SUV de clasă mică

Conceptul VW T-ROC
Oficiali din cadrul Volkswagen au confirmat, pentru jurnaliştii britanici de la Autoexpress, faptul că VW va lansa în viitorul apropiat un SUV de clasă B, pentru a concura într-un segment din ce în ce mai aglomerat pe piaţă.
Subscribe to RSS - SUV Volkswagen