Beijing 2016

Ford va lansa uriașul F-150 Raptor și în China

Ford F-150 Raptor - Beijing 2016
Apetitul chinezilor pentru mașini mari este din ce în ce mai dezvoltat, Ford încercând să le "sature" dorințele prin lansarea pe piața asiatică a monstrului F-150 Raptor. Astfel, uriașul pick-up american este una dintre vedetele standului Ford de la Salonul Auto de la Beijing, alături de super-carul Ford GT și de hot hatch-ul Focus RS.

VIDEO - Volvo S90 Excellence interior Concept

Volvo S90 Excellence interior Concept
Volvo continuă să ne uimească prin evoluția sa din ultimii ani, iar Salonul Auto de la Beijing este locul în care vizitatorii pot să vadă "pe viu" așa numitul S90 Excellence interior Concept - viziunea suedezilor asupra luxului desăvârșit de la bordul automobilelor produse în nordul Europei.

Noul smart BRABUS a avut premiera mondială la Salonul Auto de la Beijing

Noul smart BRABUS
Salonul Auto de la Beijing a găzduit premiera mondială a noului smart BRABUS, model ce este prezentat în toate cele trei variante de caroserie cunoscute iubitorilor mărcii - fortwofortwo cabrio și forfour. Propulsat de motorul de 0.9 litri turbo ce produce 109 CP, noul smart BRABUS vrea să-i atragă clienții prin upgrade-uri de performanță semnificative, dar și prin estetica diferită de restul gamei smart.

Volkswagen prefigurează viitorul Touareg prin conceptul T-Prime GTE

Volkswagen T-Prime Concept GTE
Volkswagen încearcă să facă față loviturilor primite în urma scandalului Dieselgate, dorind să se concentreze pe mărirea portofoliului de SUV-uri și crossovere. Prin urmare, Salonul Auto de la Beijing a găzduit astăzi premiera mondială a conceptului T-Prime GTE, SUV hibrid ce prefigurează viitoarea generație Touareg.

Citroen a lansat noul C6, sedan dedicat exclusiv pieței din China

Noul Citroen C6 - piata din China
Și Citroen vrea să profite din plin de boom-ul cererii de automobile noi de pe piața din China, prezentând astăzi la Salonul Auto de la Beijing noul C6, sedan de mari dimensiuni mulat perfect pe preferințele consumatorilor chinezi. Alături de C6 va mai putea fi admirat la standurile companiei franceze și E-Elysee, automobil electric bazat pe cel mai bine vândut model Citroen din China în 2015 - C-Elysee.

Peugeot a prezentat două modele "made in China" - 3008 și 308 Sedan

Noul Peugeot 308 Sedan
Peugeot are planuri mari în China, constructorul francez dezvăluit cu ocazia Salonului Auto de la Beijing noua sa strategie de dezvoltare gândită alături de partenerii de la Dongfeng, companie chineză cu vechi ștate în crearea de joint venture-uri împreună cu mari nume din industria auto mondială. Pentru a putea face față unor asemenea ambiții, Dongfeng Peugeot pregătește lansarea unei serii impresionante de modele noi, primele două fiind prezentate chiar astăzi - noul 3008 și noul 308 Sedan.

Audi a adus la Beijing noile TT RS, A4 L, dar și conceptul "Audi connected mobility"

Noile Audi TT RS Coupe si Roadster
Audi vine în întâmpinarea vizitatorilor Salonului Auto de la Beijing cu două premiere mondiale - noul TT RS și noul A4 L (destinat exclusiv pieței din China), dar și cu un concept construit pe noul Q3 și care ne prezintă cele mai noi idei de mobilitate urbană.

BMW le oferă chinezilor noul X1 cu ampatament mărit

BMW X1 cu ampatament marit
BMW pune mare preț pe importanța pieței chineze în lupta sa din segmentul premium cu rivalii de la Audi și Mercedes-Benz, prezentând la Salonul Auto de la Beijing versiunea cu ampatament mărit a noului X1. Noul model va fi asamblat în fabrica Tiexi din Shenyang, în colaborare cu chinezii de la Brilliance.

Noul Renault Koleos a fost dezvăluit, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing

Noul Renault Koleos 2017
Renault a dezvăluit noul Koleos, cu ocazia debutului Salonului Auto de la Beijing. Văzut ca un produs global ce se va vinde pe 80 de piețe din întreaga lume, noul Renault Koleos va fi cel mai mare SUV din portofoliul francezilor, situându-se totodată în linia vârfurilor de gamă Renault, alături de noile Talisman și Espace.

Volkswagen va aduce la Salonul Auto de la Beijing conceptul unui SUV de mari dimensiuni

Concept VW SUV - Beijing 2016
Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Beijing conceptul unui SUV de mari dimensiuni, studiu ce ar putea anunța viitoarea generație Touareg. Nu ne-au fost prezentate decât câteva imagini teaser, alături de detalii cheie legate de tehnologiile folosite sub caroserie.
Subscribe to RSS - Beijing 2016