BMW emisii NOx

Dieselgate - BMW se află din nou în vizorul procurorilor germani

BMW 320d Touring - emisii NOx, investigatie DUH
BMW a intrat din nou în vizorul procurorilor din Munchen după ce organizația de mediu Deutsche Umwelthilfe (DUH) a acuzat direct constructorul german că ar fi utilizat dispozitive similare celor folosite de VW pentru păcălirea testelor de emisii poluante.

Milioane de mașini diesel înmatriculate în Germania vor fi rechemate în service

Forumul National Diesel - Berlin, 2 august 2017
"Forumul Național Diesel", așa cum s-a initulat reuniunea de miercuri, 2 august, de la Berlin, s-a încheiat cu angajamentul ferm al Daimler, BMW și Volkswagen de a începe un amplu proces de rechemare în service pentru mai bine de 5 milioane de mașini diesel Euro 5 sau Euro 6 aflate în circulație în Germania.

BMW va susține viitorul motoarelor diesel, considerate un vector important în dezvoltarea durabilă a companiei

BMW - strategia viitorului bazata pe diesel
BMW va continua să susțină viitorul motoarelor diesel, compania din Munchen fiind convinsă de faptul că electrificarea nu este singura soluție ce va putea susține o dezvoltare durabilă. Cam acestea sunt concluziile trase CEO-ul companiei, Harald Kruger, după încheierea reuniunii de la Berlin - desfășurate ieri pe fondul scandalului Dieselgate.

Soarta motoarelor diesel ar putea fi hotărâtă astăzi la Berlin

Mercedes-Benz - motorizare diesel 2.2 litri
Astăzi va avea loc la Berlin o reuniune de urgență ce va aduce la aceeași masă oficiali de rang înalt ai Guvernului Federal german și reprezentanți ai Volkswagen, Daimler și BMW - tema discuțiilor fiind legată de criza Dieselgate și soarta motoarelor diesel.

BMW își apără tehnologiile folosite pe motorizările diesel Euro 6, însă va rechema în service mașinile Euro 5

BMW - motor diesel
Scandalul Dieselgate a revenit în forță în atenția publicului european, fapt pentru care BMW a ținut să precizeze, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că automobilele sale diesel au respectat și respectă toate cerințele legale în materie de mediu și că niciodată nu a fost utilizat un dispozitiv asemănător celui folost de Grupul Volkswagen. Totuși, bavarezii strecoară în subsol informația potrivit căreia se pregătește un recall ce vizează mașinile BMW și MINI motorizare diesel Euro 5.
Subscribe to RSS - BMW emisii NOx