BMW Seria 1

Noul BMW Seria 1 a debutat pe piața din România. Prețul de start - 27.608 euro cu TVA

Noul BMW Seria 1 - lansare Romania
Noul BMW Seria 1 a debutat în România în acest weekend printr-o serie de evenimente pentru clienţi organizate în centrele autorizate BMW din ţară, alături de o prezentare exclusivă pentru presă găzduită în showroomul BMW Auto Cobălcescu din Bucureşti.

BMW Seria 1 are parte de un upgrade minor, dar și de trei ediții speciale

BMW Seria 1 - iulie 2017
BWM Seria 1 va primi din vară un refresh ce include modificări aduse interiorului, noi tehnologii de conectivitate, dar și o serie de ediții speciale ce au darul de a crește posibilitățile de personalizare.

Noul BMW Seria 1 pe străzile Lisabonei - Galerie foto

Noul BMW Seria 1 2015 - galerie foto
BMW a publicat o serie de imagini noi cu noul Seria 1, instantanee surprinse pe străzile din Lisabona, acolo unde a avut loc lansarea internaţională pentru presă.

Test Drive BMW 118d xDrive

În segmentul premium al clasei compacte lupta se dă de ani de zile între BMW Seria 1, Audi A3 şi Mercedes-Benz A-Class. Volvo încearcă să strice socotelile celor trei mari „grei” cu al său V40, dar încă nu a ajuns la nivelul acestora. După ce în vară am testat Mercedes-Benz A-Class a venit acum rândul BMW să ne arate de ce este în stare – „maşina de sacrificiu” fiind un 118d xDrive echipat suplimentar cu pachetul M Sport. Cum se traduce BMW 118d xDrive în date tehnice? Tracţiune integrală, un motor de 2.0 litri diesel TwinPower Turbo care produce 143 de CP şi 320 Nm cuplu maxim, acceleraţie de la 0 la 100 de km/h în 8.9 secunde şi 210 km/h viteză maximă.

10 ani de BMW Seria 1 - plăcerea condusului în formă compactă

BMW Seria 1 - Aniversare 10 ani
Poate plăcerea condusului, specifică BMW, să fie o sursă de inspiraţie şi pentru segmentul compact? Spre sfârşitul verii 2004, această întrebare a primit un răspuns în stilul tipic al mărcii. Debuta astfel BMW Seria 1: primul automobil care combină dinamica specifică mărcii, un design sportiv şi calitatea premium cu avantajele funcţionale ale unui automobil cu cinci uşi şi dimensiuni compacte.

BMW va lansa noi modele cu tracţiune faţă

Noul BMW Seria 2 Active Tourer
BMW va lansa până în 2017 nu mai puţin de şase modele cu tracţiune faţă, construite pe platforma actualului MINI, denumită UKL1.
Subscribe to RSS - BMW Seria 1