cel mai rapid hot hatch

Renault a dezvăluit noul Megane RS Trophy

Noul Renault Megane RS Trophy
Renault a prezentat astăzi noul Megane RS Trophy, cea mai sportivă versiune a deja legendarului hot hatch franțuzesc. Cu 300 de CP sub capotă și numeroase modificări de ordin tehnic, noul Renault Megane RS Trophy așteaptă cu nerăbdare să doboare noi recorduri pe Nordschleife.

Audi a upgradat serios "racheta" RS 3 Sportback

Noul Audi RS 3 Sportback 2018
Audi a operat un upgrade major celui mai puternic model din gama A3, noul RS 3 Sportback beneficiind acum de 400 de CP furnizați de motorul 2.5 TFSI, dar și de cele mai noi modificări estetice aplicate familiei de mașini compacte anul trecut.

Test Drive Renault Clio RS 220 Trophy

Când vine vorba de hot hatch-uri, Renault a știut întotdeauna să intre pe sub pielea pasionaților în materie cu mașinile ce poartă pe hayon inscripiția RS. Inițialele Renault Sport purtate cu mândrie de câteva generații încoace atât de Megane, cât și de Clio au garantat întotdeauna prestații “hot”, atât pe stradă, cât și în weekendurile de distracție pe circuit. Pentru a vedea de ce este în stare cel mai puternic Clio RS disponibil la ora actuală în configuratorul Renault, am putut testa pentru un weekend versiunea sa  220 Trophy, al cărei motor este cuplat la o cutie de viteze EDC.

Noul Volkswagen Golf GTI Clubsport S a devenit cea mai rapidă compactă cu tracțiune față pe Nurburgring

VW Golf GTI Clubsport S - record Nurburgring
Așa cum vă anunțam încă de săptămâna trecută, Volkswagen va veni la întâlnirea fanilor GTI de la Worthersee cu cel mai puternic Golf GTI construit vreodată - Clubsport S, pentru a marca 40 de ani de GTI. Urmând a fi fabricat în doar 400 de exemplare, Golf GTI Clubsport S beneficiază de o caroserie cu trei uși și a reușit să bată recordul deținut de Honda Civic Type R pe Nurburgring, în segmentul compactelor cu tracțiune față, cu un timp de 7:49.21.
Subscribe to RSS - cel mai rapid hot hatch