Magna Steyr

Legendarul G-Class a atins borna de 300.000 de unități fabricate în uzina de la Graz

Mercedes-Benz G-Class - 300.000 exemplare
Mercedes-Benz a marcat fabricarea exemplarului G-Class cu numărul 300.000 în fabrica austriacă Magna Steyr de la Graz, unitatea aniversară fiind un G500 configurat conform preferințelor fanilor legendarului SUV. Aceștia au putut vota versiunea de configurație pe pagina de Facebook dedicată lui G-Class.

Magna va construi o fabrică de automobile în Slovenia

Magna Steyr - fabrica Graz
Magna International, companie cunoscută pentru parteneriatele sale din Austria cu BMW și Mercedes-Benz, are de gând să construiască o nouă fabrică de automobile în Slovenia. Vestea vine chiar din partea Guvernului de la Ljubljana.

Record de producție pentru "legenda" G-Class - 20.000 de unități asamblate într-un singur an

Mercedes-Benz G-Class - 20.000 unitati anual
Nu mai puțin de 20.000 de exemplare Mercedes-Benz G-Class au fost asamblate anul acesta în fabrica Magna Steyr din Graz, Austria, fiind pentru prima dată în istoria legendarului SUV când se atinge un astfel de prag de producție într-un singur an.

MINI Paceman va ieși din producție la sfârșitul acestui an

MINI Paceman John Cooper Works
MINI Paceman va înceta a mai fi fabricat o dată cu sfârșitul anului 2016, modelul fiind tras pe linie moartă de noile strategii gândite de mai marii BMW. Fabricat de către austriecii de la Magna Steyr în uzina din Graz, crossoverul coupe lansat de MINI în 2012 nu va mai avea un urmaș.

BMW va începe producția pentru noul Seria 5 la sfârșitul acestui an

BMW Seria 5 2017 - fabrica Dingolfing
Nu va mai trece mult timp până la prezentarea noului BMW Seria 5, bavarezii prezentându-ni-l "îmbrăcat" în haine de camuflaj pe liniile de producție ale fabricii din Dingolfing, acolo unde va fi asamblată și noua sa generație.

Magna Steyr va asambla pentru BMW modelul Seria 5

BMW Seria 5 - Magna Steyr Austria
BMW va externaliza o parte din producţia Seriei 5 către Magna Steyr, companie din Austria cunoscută pentru parteneriatele de acest gen cu mari producători auto. Ştirea, neconfirmată oficial de BMW, a fost publicată de jurnaliştii germani de la Automobil Produktion.

Jaguar Land Rover s-a asociat cu Magna Steyr pentru a produce maşini în Austria

Jaguar Land Rover a anunţat semnarea unui parteneriat cu Magna Steyr, companie recunoscută pentru parteneriatele sale cu mari constructori auto, pentru asamblarea unor viitoare modele în Austria, la Graz.
Subscribe to RSS - Magna Steyr