MotoGP

Noul BMW M5 va fi Safety Car în competițiile din MotoGP

BMW M5 - MotoGP Safety Car
Noul BMW M5 va deveni Safety Car în MotoGP, prima apariție pe pista de concurs urmând a avea loc pe 10 noiembrie la Valencia, o dată cu marea finală a sezonului 2017. Sedanul de super-performanță va înlocui așadar vechiul BMW M2 în postura de mașină de siguranță, BMW M GmbH fiind partener de aproape 20 de ani cu organizatorul competițiilor din motomondialul de viteză - Dorna Sports.

BMW M4 MotoGP Safety Car introduce o tehnologie inovatoare pentru sezonul 2015

BMW M4 MotoGP Safety Car 2015
Prima etapă a sezonului 2015 din Campionatul Mondial MotoGP, care a avut loc în Qatar, a marcat începutul celui de-al 17-lea an în care BMW M este "Official Car of MotoGP". BMW se implică în MotoGP cu începere din 1999 şi furnizează flota oficială de automobile. Angajamentul diviziei BMW M include şi prezentarea râvnitului BMW M Award.

Noul BMW M4 Coupe va fi Safety Car în sezonul 2015 din MotoGP

Noul BMW M4 MotoGP Safety Car 2015
În sezonul 2015, BMW M va fi pentru a 17-a oară consecutiv maşina oficială MotoGP. Parteneriatul BMW M GmbH şi Dorna Sports, organizatorul MotoGP, a fost pentru prima oară semnat în 1999 şi a continuat fără întrerupere până în prezent. În toamna anului trecut a fost extins până în 2020, ceea ce aduce această colaborare printre cele mai longevive din istoria motorsportului.

BMW M Award 2014: Marc Marquez a câştigat un model exclusiv BMW M4 Coupe

Marc Marquez - castigator BMW M Award 2014
Marc Marquez a fost imbatabil şi în sezonul 2014 din MotoGP - iar tânărul spaniol a câştigat din nou şi competiţia pentru trofeul BMW M Award. În vârstă de 21 de ani, ibericul a fost pentru al doilea an consecutiv pilotul cu cele mai bune performanţe în calificările clasei-regină a curselor de motociclism viteză, ceea ce i-a adus al doilea premiu BMW M. Trofeul, sub forma unui automobil BMW M exclusiv, personalizat, este decernat de partenerul MotoGP, BMW M GmbH, cu începere din 2003. Performanţele remarcabile reuşite de Marquez în calificările stagiunii 2014 au fost recompensate cu o ediţie specială a noului BMW M4 Coupé.

MotoGP - Marc Marquez s-a impus la Aragon

Marc Marquez - câştigator Aragon 2013
Spaniolul Marc Marquez a câştigat cursa desfăşurată astăzi pe circuitul de la Aragon. Plecat din pole-position, Marquez a fost depăşit imediat după start de Jorge Lorenzo, dar a reuşit să revină cu 10 tururi înainte de final, bifând astfel cea de-a şasea victorie a sezonului. 

MotoGP - Jorge Lorenzo s-a impus în San Marino

Jorge Lorenzo - Misano 2013
Spaniolul Jorge Lorenzo a câştigat cursa de la Misano, fiind urmat de Marc Marquez şi Dani Pedrosa. Valentino Rossi a terminat pe patru.

MotoGP - Jorge Lorenzo a câştigat la Silverstone

Jorge Lorenzo - Silverstone 2013
Cursa de la Silverstone a fost câştigată de spaniolul Jorge Lorenzo (Yamaha), care i-a devansat pe conaţionalii Marc Marquez şi Dani Pedrosa, deja acest podium devenind o regulă în sezonul 2013 din MotoGP, doar ordinea celor trei schimbându-se de la o cursă la alta.

MotoGP - Marc Marquez a câştigat cursa de la Brno

Marc Marquez - câştigator Brno 2013
Cursa de pe circuitul ceh de la Brno a oferit un spectacol deosebit, în final Marc Marquez (Honda HRC) reuşind să se impună în faţa conaţionalilor săi, Dani Pedrosa (Honda HRC) şi Jorge Lorenzo (Yamaha), după un duel ce a ţinut mare parte din tururile parcurse.

MotoGP - Marc Marquez a câştigat la Indianapolis

Marc Marquez - castigator Indianapolis 2013
Spaniolul Marc Marquez (Honda HRC) s-a impus pe legendarul circuit de la Indianapolis, devansându-i pe Dani Pedrosa şi Jorge Lorenzo.

MotoGP - Marc Marquez a câştigat la Laguna Seca

Marc Marquez - câştigător Laguna Seca
Spaniolul Marc Marquez a câştigat cursa de la Laguna Seca, fiind urmat pe podium de germanul Stefan Bradl (plecat din pole position) şi de Valentino Rossi.

MotoGP - Valentino Rossi a câştigat la Assen

Valentino Rossi - castigator Assen 2013
Italianul Valentino Rossi a câştigat Marele Premiu al Olandei, desfăşurat la Assen, "Il dottore" reuşind să se impună într-o cursă de MotoGP după o pauză de aproape trei ani, atunci când câştigase la Sepang, în 2010.

MotoGP - Jorge Lorenzo s-a impus la Barcelona, în MP al Cataluniei

Jorge Lorenzo - câştigator Catalunya 2013
Spaniolul Jorge Lorenzo a câştigat Marele Premiu al Cataluniei, desfăşurat pe circuitul de la Montmelo, de lângă Barcelona. Campionul mondial en-titre a fost urmat pe podium de conaţionalii Dani Pedrosa şi Marc Marquez, ambii rideri ai echipei de uzină Honda.

MotoGP - Jorge Lorenzo a câştigat la Mugello

Jorge Lorenzo a câştigat lejer cursa de la Mugello, spaniolul de la Yamaha fiind urmat pe podium de conaţionalul Dani Pedrosa şi de englezul Cal Crutchlow.

MotoGP - Dani Pedrosa s-a impus la Le Mans

Dani Pedrosa - castigator la Le Mans 2013
Spaniolul Dani Pedrosa a câştigat cursa desfăşurată pe circuitul de la Le Mans, plecând abia de pe locul şase al grilei de start. Ploaia ce şi-a făcut apariţia pe circuit încă dinaintea startului a făcut ca toţi riderii să plece cu anvelope de ploaie.

MotoGP - Dani Pedrosa a câştigat cursa de la Jerez

Dani Pedrosa - Jerez 2013
Marele Premiu al Spaniei la MotoGP, desfăşurat la Jerez, a fost câştigat de Dani Pedrosa (Honda), care i-a devansat pe conaţionalii Marc Marques (Honda) şi Jorge Lorenzo (Yamaha). Al patrulea s-a clasat Valentino Rossi (Yamaha).

Pagini

Subscribe to RSS - MotoGP