noua Octavia facelift

SKODA Octavia facelift are un preț de start de 15.643 de euro, în România

SKODA Octavia facelift 2018 - preturi
Noua SKODA Octavia facelift poate fi comandată și în România, cel mai bine vândut model de import de pe piața noastră având un preț de pornire de 15.643 de euro, TVA inclus, în versiunea 1.2 TSI 86 CP, Ambition. Interesant este faptul că în nivelul de echipare de bază, Active, nu se poate configura decât unitatea TDI de 1.6 litri, care costă 18.384 de euro.

Noua SKODA Octavia Scout vine să completeze "revizia" estetică adusă familiei Octavia

SKODA Octavia Scout 2017
După performanta Octavia RS, iată că SKODA vine să ne prezinte și noua Octavia Scout, versiunea cu abilități în off-road venind să completeze familia revizuită stilistic a celui mai de succes model din portofoliul companiei cehești.

SKODA a prezentat astăzi noua Octavia RS, cel mai puternic model din gama compactei cehești

Noua SKODA Octavia RS 2017
La aproximativ două luni distanță de la prezentarea noii SKODA Octavia facelift, iată că a venit și momentul lansării celei mai puternice versiuni a compactei cehești - Octavia RS. Acesta preia toate modificările estetice consacrate de modelul normal, devenind totodată cea mai puternică Octavia de serie construită vreodată, grație măririi puterii propulsorului 2.0 TSI, până la valoarea de 230 CP.

Noua SKODA Octavia facelift vine cu un "arsenal" impresionant de tehnologii de conectivitate

SKODA Connect - noua Octavia facelift
Noua SKODA Octavia facelit a primit, pe lângă noutățile de ordin estetic mai mult sau mai puțin apreciate de fani, și un pachet extrem de generos de sisteme și tehnologii de conectivitate online.

SKODA a vândut deja un milion de mașini în 2016

SKODA Superb SportLine
SKODA a atins deja pragul de un milion de mașini livrate clienților în 2016, performanțele de vânzări depășindu-le ca și evoluție pe cele din 2015. Este pentru al treilea an consecutiv când constructorul ceh raportează valori de vânzări compuse din șapte cifre.

SKODA trece în revistă schimbările aduse interiorului noii Octavia facelift

SKODA Octavia 2017 - interior
După ce modificările aduse exteriorului noii Octavia facelift nu au adus chiar cele mai frumoase cuvinte de laudă în rândul comunității posesorilor de SKODA, iată că producătorul din Mlada Boleslav ne prezintă principalele schimbări și upgrade-uri aduse la interiorul celui mai bine vândul model din portofoliu.

VIDEO - SKODA punctează principalele modificări aduse Octaviei

SKODA Octavia facelift
SKODA a prezentat săptămâna trecuta noua Octavia facelift, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Sunt criticate, fără doar și poate, surpinzătoarele modificări aduse blocurilor optice frontale. Pentru a ne face o ideea mai clară asupra esteticii noii Octavia, cehii au publicat un nou set de fotografii, dar și un scurt film ce punctează modificările principale de care are parte cel mai de succes model SKODA.

SKODA Octavia a primit un facelift ce-i schimbă radical partea frontală a caroseriei

SKODA Octavia facelift 2017
SKODA a prezentat astăzi noua Octavia facelift, cel mai de succes model al producătorului din Cehia primind o parte frontală cu totul nouă, un spate restilizat, dar și o sumedenie de noi tehnologii de siguranță activă sau pentru asistența șoferului.
Subscribe to RSS - noua Octavia facelift