noua Toyota C-HR

Toyota va face investiții majore în uzina pe care o deține în Franța

Toyota - fabrica Valenciennes, Franta
Toyota a anunțat noi investiții în fabrica pe care o deține la Valenciennes, în Franța. Cifrate la circa 300 de milioane de EURO, noile investiții vor permite asamblarea viitoarelor modele dezvoltate pe arhitectura TNGA (Toyota New Global Architecture).

Vânzările modelelor hibrid Toyota au marcat creșteri impresionante

Toyota C-HR Hybrid
Toyota Motor Europe a reușit extraordinara performanță de a vinde în Europa peste 100.000 de mașini hibrid în primele trei luni din an, valoare cu aproape 50% mai mare decât volumele raportate în primul trimestru din 2016.

Noua Toyota C-HR nu va fi oferită în Europa într-o versiune diesel

Toyota C-HR 2017
Toyota a decis să nu ofere, cel puțin pentru moment, o versiune motorizată diesel pentru noul crossover C-HR, clienții europeni având de ales la ora actuală între propulsorul turbo pe benzină de 1.2 litri și unitatea hibridă ce combină un motor 1.8 VVT-i și un motor electric.

Configuratorul Toyota România include de-acum și noul C-HR. Iată prețurile

Noua Toyota C-HR
Noua Toyota C-HR poate fi comandată începând de astăzi și la noi în țară, configuratorul Toyota România indicând un preț de start, pentru cel mai mic SUV din portofoliul japonezilor, de 19.560 de euro, TVA inclus, în versiunea motorizată 1.2 turbo 115 CP, tracțiune 4x2 și nivel de echipare de bază, C-ITY.

Toyota a dezvăluit interiorul noului crossover C-HR

Toyota C-HR - interior
După ce în primăvara acestui an Toyota s-a limitat la a ne prezenta doar exteriorul noului său crossover de segment B C-HR, iată că într-un final japonezii s-au decis să publice și primele imagini cu interiorul mașinii, alături de toate detaliile legate de toate posibilitățile de configurare.

Noua Toyota C-HR - toate detaliile legate de motorizări

Noua Toyota C-HR
Toyota a dezvăluit astăzi la Geneva noul crossover C-HR, fiind prezentate și toate detaliile legate de partea tehnică și de motorizări. Astfel, noul C-HR va beneficia de platforma tehnică a noii Toyota Prius și va oferit pentru început în două versiuni de propulsie -  una hibrid și alta pe benzină.

Noua Toyota C-HR - dezvăluită de o serie de imagini neoficiale

Noua Toyota C-HR 2017
Iată că primele imagini ale noii Toyota C-HR au fost publicate pe canale neoficiale, primul crossover de clasă mică produs de japonezi pentru piața europeană uimind prin formele sale futristice, foarte apropiate de cele ale conceptului cu același nume.
Subscribe to RSS - noua Toyota C-HR