noul BMW M5

Noul BMW M5 are un preț de start de 119.375 de EURO

Noul BMW M5 - pret Romania
Noul BMW M5 a intrat în producția de serie, cea de-a șasea generație a sedanului de performanță putând fi comandat începând din această săptămână și în România. Prețul său de start - 119.375 de EURO, TVA inclus.

Noul BMW M5 va fi Safety Car în competițiile din MotoGP

BMW M5 - MotoGP Safety Car
Noul BMW M5 va deveni Safety Car în MotoGP, prima apariție pe pista de concurs urmând a avea loc pe 10 noiembrie la Valencia, o dată cu marea finală a sezonului 2017. Sedanul de super-performanță va înlocui așadar vechiul BMW M2 în postura de mașină de siguranță, BMW M GmbH fiind partener de aproape 20 de ani cu organizatorul competițiilor din motomondialul de viteză - Dorna Sports.

Iată toate noutățile cu care va veni BMW la Salonul Auto de la Frankfurt

BMW Seria 8 Concept
Standul BMW va găzdui anul acesta la Salonul Auto de la Frankfurt o serie impresionantă de modele noi, dar și cele mai spectaculoase automobile concept prezentate de-a lungul anului 2017. 

Noul BMW M5 va putea fi condus virtual în Need for Speed Payback

BMW M5 - Need for Speed Payback
Proaspăt dezvăluit, noul BMW M5 va fi și unul dintre protagoniștii celei mai recente serii a jocului Need for Speed. Botezat Need for Speed Payback, noul joc va putea fi cumpărat începând cu data de 10 noiembrie.

Acesta este noul BMW M5! Iată toate detaliile sale esențiale

Noul BMW M5 2018
BMW a dezvăluit aseară noul M5, sedanul supersportiv construit pe baza noii generații Seria 5 oferind în premieră un sistem de tracțiune integrală M xDrive, dar și o mulțime de noutăți ce vin a-l face și mai spectaculos.

Noul BMW M5 va fi dezvăluit pe 21 august

Noul BMW M5 2018 - video
BMW va dezvălui noua generație M5 pe 21 august, confirmarea oficială fiind însoțită de un teaser video ce laudă performanțele sedanului supersport.

Noul BMW M5 va oferi tracțiune integrală M xDrive și cinci moduri de rulare distincte

Noul BMW M5 2018
BMW a dezvăluit astăzi primele detalii oficiale ale noului M5, sedanul supersport ce va ajunge la cea de-a șasea generație și va fi lansat pe piață anul acesta. Poate cea mai importantă noutate adusă de noul M5 este sistemul de tracțiune integrală M xDrive - o caracteristică de care beneficiază în premieră un model BMW M.
Subscribe to RSS - noul BMW M5