noul Grandland X

Noul Opel Grandland X poate fi comandat și în România. Prețul de start - 18.700 de EURO

Opel Grandland X - preturi Romania
Opel Grandland X - model construit pe aceeași platformă tehnică utilizată de Peugeot 3008 - poate fi comandat și în România. Prețul său de start - 18.700 de EURO, TVA inclus, pentru versiunea de motorizare pe benzină 1.2 Turbo 130 CP și nivel de echipare Selection.

Opel Grandland X a fost dezvăluit astăzi, având ambiții mari în segmentul SUV-urilor compacte

Opel Grandland X
Gama SUV-urilor Opel va cuprinde începând din această toamnă și noul Grandland X, modelul dezvăluit astăzi de constructorul german urmând a avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Intrarea Opel sub "aripa" Grupului PSA face ca noul Grandland X să fie construit pe platforma EMP2, dezvoltată de francezi și care a "născut" deja nume precum Peugeot 3008 sau Citroen C5 Aircross.

Noul Grandland X va completa ofensiva SUV-urilor Opel din 2017

Noul Opel Grandland X
Grandland X va completa familia SUV-urilor pe care Opel le va oferi clienților la sfârșitul anului 2017, noul model de segment  C urmând a se alătura deja existentului Mokka X, dar și anunțatului Crossland X. Noile modele sunt prezentate drept CUV-uri (Cross Utility Vehicle), fiind gândite pentru călătorii ce implică și aventuri ușoare în afara suprafețelor asfaltate.
Subscribe to RSS - noul Grandland X