noul Renault KWID

Renault KWID a obținut zero stele la testele de impact realizate de Global NCAP

Renault KWID - test Global NCAP
Renault KWID, mini crossover lansat anul trecut pe piața din India, nu a reușit să marcheze nici măcar o stea la testele de impact conduse de Global NCAP. Pe lista automobilelor testate se numără, pe lângă Renault KWID, Hyundai Eon, Mahindra Scorpio, Suzuki Maruti Eeco și Suzuki Maruti Celerio. Niciuna dintre mașini nu era dotată cu airbag, iar structura de siguranță nu a reușit să protejeze aproape deloc spațiul pasagerilor față.

Renault a prezentat în India conceptele KWID CLIMBER și KWID RACER

Renault KWID CLIMBER și KWID RACER
Nu puține au fost zvonurile din ultimele zile potrivit cărora Renault va lansa în Europa mini SUV-ul KWID sub sigla Dacia, dar iată că până la materializarea acestora în realitate constructorul francez a mai prezentat două versiuni KWID la Salonul Auto de la New Dehli - KWID RACER și KWID CLIMBER.  

Renault are de gând să recucerească piaţa din Iran

Marii constructori de automobile dau "târcoale" Iranului, după ce încheierea acordului pe tema energiei nucleare între ţara asiatică şi "lumea civilizată", lucru ce prefigurează ridicarea sancţiunilor economice aplicate de ani de zile asupra puterii de la Teheran. Astfel, Renault şi-a anunţat intenţia de a reveni în forţă pe piaţa iraniană, acolo unde deţinea o poziţie puternică până în 2011, prin modelul Logan.

Renault KWID - un mini SUV destinat "aventurilor" urbane

Noul Renault KWID
Francezii de la Renault au prezentat astăzi cel mai nou model din portofoliul lor - un mini SUV de oraş botezat KWID. Situat în gamă sub Captur, noul renault KWID va fi lansat iniţial pe piaţa din India.
Subscribe to RSS - noul Renault KWID