noul Tiguan Allspace

Noul Tiguan Allspace poate fi comandat și în România. Prețul de start - 26.067 EURO

VW Tiguan Allspace - preturi Romania
Configuratorul Volkswagen România cuprinde începând de astăzi și noul Tiguan Allspace - versiunea cu ampatament mărit având un preț de start de puțin peste 26.000 de EURO, TVA inclus. În schimbul acestei sume primiți un Tiguan Allspace 1.4 TSI ACT Trendline.

Volkswagen a dezvăluit calendarul lansărilor de noi modele din 2017

Volkswagen - calendarul lansarilor 2017
Volkswagen a detaliat cât se poate de succint calendarul lansărilor de modele noi din 2017, noutăților absolute AtlasArteon și T-Roc urmând a li se alătura anul acesta noile generații PoloTouareg și Jetta.

Noul Volkswagen Tiguan Allspace va fi prezentat în premieră europeană la Geneva

Volkswagen Tiguan Allspace
Salonul Auto de la Geneva va găzdui premiera europeană a noului Volkswagen Tiguan Allspace, versiunea cu ampatament mărit a best sellerului Tiguan, gândită să sasisfacă pretențiile clienților pentru care Touareg ar fi un SUV mult prea mare.

VW a prezentat la Detroit noul Tiguan cu șapte locuri. Europenii îl vor "alinta" Tiguan Allspace

Noul VW Tiguan Allspace
Germanii de la Volkswagen prezintă zilele acestea la Detroit noul Tiguan cu șapte locuri, SUV-ul compact urmând a primi sufixul Allspace pe piața din Europa, acolo unde acesta va avea însă premiera în luna martie, la Geneva.

Noul Tiguan va avea și o versiune cu ampatament mărit, botezată Allspace

Noul VW Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan va avea, începând de anul viitor, și o versiune cu ampatament mărit ce va putea fi configurată cu șapte locuri. Botezat Tiguan Allspace, noul model va avea premiera mondială în ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit.
Subscribe to RSS - noul Tiguan Allspace