noul Volkswagen T-Roc

Noul VW T-Roc are în România un preț de start de 16.944 de EURO

VW T-Roc - preturi lansare
Noul Volkswagen T-Roc este disponibil pentru comandă în Europa începând cu data de 15 septembrie, cel mai mic SUV din portofoliul nemților având un preț de start de 20.390 de EURO în Germania, dacă este configurat în versiunea de bază 1.0 TSI. Prețul său de start valabil în România este de 16.944 de EURO - în versiunea 1.0 TSI Trendline.

Volkswagen a dezvăluit noul T-Roc. Iată toate detaliile sale esențiale!

Noul Volkswagen T-Roc
Volkswagen a dezvăluit în această seară mult așteptatul T-Roc - cel de-al patrulea SUV din portofoliul germanilor.

Noul Volkswagen T-Roc promite să facă valuri în segmentul SUV-urilor compacte

Noul Volkswagen T-Roc
Volkswagen pregătește dezvăluirea noului T-Roc, model ce "va face valuri" în segmentul SUV-urilor compacte, ca să cităm constructorul din Wolfsburg.

VIDEO - iată cam cum arată "laboratorul de design" din spatele noului Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc - teaser video
Volkswagen va dezvălui oficial noul T-Roc în data de 23 august, cel mai mic crossover din portofoliul germanilor urmând a ajunge pe piață la începutul anului viitor.

Volkswagen a dezvăluit calendarul lansărilor de noi modele din 2017

Volkswagen - calendarul lansarilor 2017
Volkswagen a detaliat cât se poate de succint calendarul lansărilor de modele noi din 2017, noutăților absolute AtlasArteon și T-Roc urmând a li se alătura anul acesta noile generații PoloTouareg și Jetta.

Volkswagen ne pregătește de lansarea noului T-Roc, cu un teaser video

Volkswagen T-Roc - teaser video
Volkswagen va dezvălui noul SUV T-Roc nu mai târziu de luna mai a acestui an, fapt pentru care constructorul german ne atrage deja atenția cu un teaser video ce înfățișează noul model acoperit de materiale de camuflaj.

Volkswagen T-Roc va fi lansat în vara lui 2017 și va lupta în segmentul B al crossoverelor

Volkswagen T-Roc CGI
Volkswagen își va mări portofoliul de SUV-uri cu noul T-Roc, model ce va fi lansat chiar în vara acestui an și se va situa ca și dimensiuni imediat sub Tiguan. Știm cu siguranță faptul că micul crossover va prelua o parte din designul conceptului cu același nume, prezentat acum trei ani, fără însă a se "radicaliza" estetic.
Subscribe to RSS - noul Volkswagen T-Roc