Renault emisii NOx

Scandalul emisiilor de NOx lovește puternic Grupul Renault, prin noi acuzații dezvăluite de presa franceză

Renault dCi - emisii NOx
Franța - scandalul emisiilor de NOx e revenit ieri pe tapet prin dezvăluirile făcute de jurnaliștii de la Liberation care, citând un raport oficial al DGCCRF (Direcția Generală pentru Concurență, Consum și Combaterea Fraudelor), acuza Renault de faptul că ar fi utilizat un dispozitiv de păcălire a testelor oficiale de noxe. Constructorul francez neagă vehement orice acuzații.

Dieselgate - dosarul Renault a ajuns pe masa procurorilor francezi

Renault dCi - scandal emisii NOx
Autoritățile franceze au terminat raportul ce investighează Renault pe tema diferențelor semnificative dintre emisiile de noxe obținute în testele oficiale și în condiții reale, dosarul urmând a fi înaintat procurorilor pentru continuarea cercetărilor.

Nici Groupe PSA nu a scăpat de perchezițiile autorităților franceze

Groupe PSA - perchezitii in Franta
Iată că nici Groupe PSA (Peugeot Citroen) nu scapă de investigațiile autorităților franceze legate de emisiile de NOx, patru centre de cercetare și dezvoltare ale companiei din Hexagon fiind percheziționate de oamenii anti-fraudă.

Renault a anunțat măsuri concrete privind reducerea emisiilor de NOx

Renault - reducerea emisiilor de NOx
Renault a anunțat primele măsuri concrete prin care vrea să reducă emisiile de NOx pentru motoarele sale diesel din familia EURO 6b, în condiții de rulare normale care diferă radical de cele din testele de laborator. Modificările aplicate motoarelor vor fi efectuate pe liniile de producție începând cu iulie 2016, în timp ce clienții care au cumpărat deja automobile cu motoare EURO 6b sub capotă vor fi invitați la o scurtă "vizită" în service, începând cu luna octombrie 2016.
Subscribe to RSS - Renault emisii NOx