Renault ZOE 2017

Noul Renault ZOE Z.E. 40 a ajuns și în România. Prețul de start - 33.000 de euro

Renault ZOE Z.E. 40 - pret Romania
Dezvăluit în toamna anului trecut, noul Renault ZOE cu baterie de 40 de kWh poate fi comandat de-acum și în România. Prețul său pleacă de la 33.000 de euro, TVA inclus - în versiunea de echipare Life - preț ce include și costul total al bateriei. Reamintim faptul că până acum ZOE era vândută la un preț mai mic, dar alături de un cost lunar ce reprezenta chiria acumulatorului.

Prețul mașinilor electrice ar putea scădea la nivelul celor tradiționale, începând cu anul 2020

Renault ZOE 2018
Gilles Normand, unul dintre vicepreședinții diviziei de mașini electrice Renault, crede cu tărie faptul că imediat după anul 2020 prețurile unor modele precum actualul ZOE vor scădea la nivelul automobilelor de diemnsiuni similare ce utilizează motoare termice.

Renault ZOE primește o nouă versiune, cu baterie mai mare și autonomie de până la 400 de km

Renault ZOE Z.E. 40
Vestea lansării unei versiuni upgradate pentru ZOE a fost confirmată ofical astă de către Renault, francezii anunțând noul ZOE cu baterie Z.E. 40 ce poate asigura o autonomie de 400 de km, calculată după ciclul NEDC. Autonomia în condiții reale de trafic se învârte undeva în jurul valorii de 300 de km.

Renault ZOE va primi o versiune complet nouă, care va oferi o autonomie de peste 350 de km

Renault ZOE
Se pare că Renault pregătește lansarea unei versiuni serios upgradate a "electricei" ZOE, model ce va putea oferi o autonomie de rulare de peste 350 de km. Noua versiune ZOE urmează să fie prezentată la Salonul Auto de la Paris, acolo unde francezii au anunțat deja și premiera mondială a unui nou concept electric.
Subscribe to RSS - Renault ZOE 2017